אולימפיאקוס נמצאת כבר עמוק בתוך ההכנות לצמד המשחקים נגד מכבי חיפה במסגרת סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. המשחק הראשון בכרמל ייערך בעוד פחות מחודש, ואלופת יוון כבר מפגינה ביטחון גבוה.
שחקן הכנף יורגיוס מאסוראס אמר הבוקר לתקשורת היוונית: "נותרו לנו עוד כמה משחקי הכנה עד למפגשים עם מכבי חיפה, אנחנו צריכים לעבוד קשה עד אז. ברור שחיפה יריבה מסוכנת, אבל אנחנו בהחלט צריכים לעשות את העבודה בהתחשב בהגרלה הזאת".
גם שחקן הכנף הברזילאי טיקיניו לא חושש במיוחד מהאלופה הישראלית, ואמר ש"המטרה הברורה שלנו היא להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות. אני משוכנע שנעשה את הצעד הראשון בסיבוב המוקדמות השני. מקווה מאוד שאכבוש כבר בסיבוב הזה".
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.
גם בתקשורת היוונית לא מפקפקים באולימפיאקוס, למרות כישלונות העבר שלה מול קבוצות ישראליות. "למכבי חיפה אין אף שחקן שצריך להפחיד את אולימפיאקוס. הישראלים יצטרכו לעשות סנסציה של ממש כדי לעבור את צמד המפגשים", אמר ניקוס קרגאורגיו, מאמן פאוק סלוניקי לשעבר.
אולימפיאקוס כבר ערכה שני משחקי הכנה בקיץ. שלשום היא הפסידה 2:0 לפ.צ ריד ואתמול גברה 1:2 על פורטונה דיסלדורף.


