העולה החדשה לליגת העל, מכבי בני ריינה, לא עוצרת את פעילותה האינטנסיבית בחלון ההעברות: היום (חמישי) הכריזה הקבוצה על הצטרפותו של שחקן חיזוק נוסף, כאשר הפעם מדובר בשחקן הכנף הפורטוגלי פדרו נונו. השחקן בן ה-27 מגיע מבלננסש מהליגה הבכירה בארצו, ועבורו תהיה זו התחנה הראשונה בקריירה מחוץ לפורטוגל.
נונו משחק בעיקר באגף שמאל, אך יכול לעשות זאת גם בימין או כחלוץ שני. את צעדיו הראשונים עשה באקדמיה של בנפיקה, אך מעולם לא שיחק במדי הקבוצה הבוגרת של המועדון. את הקריירה המקצוענית הוא החל באקדמיקה קוימברה, בהמשך נרכש ב-400,000 יורו על ידי בנפיקה שהשאילה אותו לטונדלה, ואחרי עונה וחצי עבר למוריירנסה עד שהגיע לבלננסש אשתקד.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בני ריינה פתחה אתמול את אימוני קדם העונה שלה. בשלב זה, המנהל המקצועי ירון הוכנבוים והמאמן אדם האדיה, שממשיך לעונה נוספת, ממשיכים לחפש אחר קשר נוסף ועוד שחקן לחיזוק ההתקפה, כאשר בריינה ממתינים לראות אילו שחקנים ישוחררו מהקבוצות הגדולות במטרה לנסות ולצרפם.
כפי שאמר אמש הבעלים סעיד בסול בריאיון לתכנית הספורט של 103FM, המטרה המוצהרת של העולה החדשה היא לשרוד בליגת העל ולנסות לייצר מסורת והמשכיות לעונות הבאות. בני ריינה תארח את משחקי הבית שלה באצטדיון גרין שבנוף הגליל, והנהלת המועדון הציבה לעצמה יעד: למכור לפחות 1000 מנויים לעונה הקרובה.
הצוות המקצועי עשה לילות כימים במאמצים לחזק את הסגל, כאשר ההתמקדות הייתה בעיקר בחוליה האחורית. לצדו של השוער אריק ינקו צורפו הבלמים לוקאס שפנדלהופר וסמביניה, והמגנים עלאא ג'אפר מקרית שמונה ודולב אזרואל שפרץ בהפועל חדרה בעונה האחרונה.
מלבד פדרו נונו, לקישור הצטרף רוסלן ברסקי והקבוצה תתבסס גם על אייזיק נורטי שממשיך מהעונה שעברה, בעוד ההתקפה תהיה בנויה על אחמד עאבד ושלומי אזולאי, שהגיעו הקיץ אחרי שצברו קילומטרז' משמעותי בליגת העל.