מכבי נתניה הודיעה היום (שלישי) על החתמתו של המגן השמאלי פלוריאן הארטהרץ לעונה עם אופציה לעוד אחת. הגרמני הגיע תחילה למספר ימי התרשמות הדדית בקבוצה מעיר היהלומים ולבסוף כאמור חתם ויהיה השחקן החמישי שמצטרף הקיץ לקבוצה של בני לם לאחר גיל יצחק, אריך ברקו, איתמר ניצן ולירן רוטמן, ויתפוס את מקומו של זלאטן שחוביץ' שנמכר לפרטיזן בלגרד.
הארטהרץ בן ה-29 שיחק בעונה החולפת בפורטונה דיסלדורף ועזב את הקבוצה בתום חוזהו בסיום העונה הנוכחית. בעברו היה שחקן נבחרות גרמניה הצעירות עד גיל 20, אך לא זכה להתקדם מעבר לכך.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
בצעירותו שיחק באיינטרכט פרנקפורט ובוולפסבורג, אבל היה חלק מקבוצות הנוער והמילואים שלהן ולבוגרים זכה להזדמנות מוורדר ברמן שרכשה אותו באוגוסט 2011. מברמן הוא המשיך לפאדרבורן, עבר לארמיניה בילפלד ולדיסלדורף הגיע בקיץ 2020 - בעונה שעברה שותף ב-12 משחקים בבונדסליגה השנייה והעונה רשם 20 הופעות בליגת המשנה בגרמניה. בנוסף יש לו גם 20 הופעות בבונדסליגה לאורך הקרייה.