מנהלת הליגות בכדורגל בלחץ גדול ממה שקורה עם בית"ר ירושלים. החשש הגדול הוא שמועדון כל כך חשוב בליגת העל יפתח את העונה הבאה במינוס 12 נקודות ועם תקציב נמוך שיוביל לקבוצה שתהיה בשר תותחים בליגה ושסיכוייה להישאר בליגה יהיו קלושים. מצב כזה בו קבוצה כל כך חשובה בכדורגל הישראלי לא תהיה יריבה ספורטיבית ראויה בליגה, הוא מצב רע מאוד לכל ליגת העל ובראש ובראשונה לגוף המנהל את הכדורגל הישראלי - מנהלת הליגות בכדורגל.
יו"ר המנהלת ארז כלפון פנה כבר יותר מפעם אחת ליו"ר לבקרת תקציבים רו"ח סיגלית סייג וביקש ממנה לשים את הנושא של בית"ר ירושלים בראש סדר העדיפויות לקראת העונה הבאה ולא לתת לעניין העברת התקציב לעונה הבאה להימשך עמוק לתוך חודש יולי. במנהלת רוצים תשובות ברורות בהקדם, האם בית"ר ירושלים הולכת למינוי נאמן מטעם ביהמ"ש שינהל אותה ואולי יביא אותה לפירוק או שהיא מופעלת בתקציב מינימום. האידיאל הוא כמובן להעביר את המועדון לידיים של איש אחר שירכוש את בית"ר ממשה חוגג או דרך ביהמ"ש, אבל המצב הנוכחי הוא בלתי נסבל לליגה שאמורה לייצר עניין ורייטינג.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בתוך כך וכדי להפעיל לחץ נוסף על בית"ר ירושלים, המנהלת צפויה לסרב להעביר לבית"ר הקצבות גם אם משה חוגג יעביר צ'ק ביטחון אישי שלו לבקרה. דירקטוריון המנהלת כבר החליט בעבר שקבוצה אשר לא עוברת בקרה תוכל לקבל רק 50 אחוז מההקצבה החודשית שמגיעה לה ובתנאי שבעליה יעביר כנגד הסכום צ'ק ביטחון אישי. הסכום שצריכות הקבוצות לקבל בחודשים יוני או יולי עומד על 320 אלף שקל בכל חודש וכאמור מכיוון שקבוצות לא עוברות בבקרה בתקופה הזו, הן רשאיות למשוך רק 50 אחוז מהסכום כנגד צ'ק ביטחון.
במקרה של בית"ר ירושלים, אם תגיע דרישה לקבל את הכסף מהמנהלת, יש זכות לגוף המנהל את הליגה לדחות אותה גם אם בעלי הקבוצה יעביר צ'ק ביטחון ומכאן שקלושים הסיכויים שבית"ר תקבל הקצבות מהמנהלת כל עוד היא לא עברה את אישור הרשות לבקרת תקציבים לתקציב שהיא תגיש.