עוד שבוע עבר מבלי שאוהדי מכבי תל אביב קיבלו את ההודעה שהם כל כך מצפים לה. השבוע נפתח עם החתימה של ולאדן איביץ', בשורה לה חיכו אוהדי מכבי תל אביב והמשיך עם הפוש על צירופו של הקשר היהודי הולנדי יוריס ואן אובריים, אבל העיניים הן לערן זהבי וזו ההודעה הגדולה לה מצפים אוהדי הקבוצה.
זהבי נמצא כבר שלושה ימים במיקונוס בחופשה לה שותפים רבים שעוקבים אחרי כל מה שהוא מפרסם באינסטגרם שלו. איתו נמצא גם אלי דסה, עוד שחקן שמכבי תל אביב ואוהדיה רוצים לראות בקרית שלום. אף שזהבי לא נתן עדיין סימן מובהק שהוא חוזר למכבי תל אביב, הסיכוי שזה יקרה גבוה והוא טוב יותר מהאפשרות שדסה יחזור.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל מוליכת הטבלה. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי של שלושה הפסדים רצופים. האיכות והכושר בין הקבוצות ברורים ונראה שאסטון וילה קיבלה יריבה נוחה על מנת לחזור למסלול הניצחונות
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
המגן הימני שנמצא בכושר מצוין וחווה עונה טובה, מרגיש שהוא עדיין לא מיצה את עצמו באירופה. דסה קשר את עצמו עם סוכנות שחקנים הולנדית, והוא משוכנע שתגיע הצעה טובה עבורו, כזו ששווה בשבילה לוותר על הסכום הגבוה שמציעה לו מכבי תל אביב.
בניגוד לזהבי, דסה גם לא חווה את הביקוש והאהבה שיש מצד אוהדי מכבי תל אביב לכוכב שלהם. יחד עם זה מכבי תל אביב מאוד רוצה את דסה, מציעה לו חוזה נהדר ומראה לו שהיא לא רוצה לוותר על האפשרות שיגיע. במכבי תל אביב אף מקווים שברגע שזהבי יחתום בקבוצה, הדבר ישפיע גם על דסה וכמו בדומינו, גם הוא יסגור במועדון.
בינתיים, ולאדן איביץ' שנחת אמש (שישי) בארץ בלווית עוזריו מתכונן לאימון הפתיחה שלו בקרית שלום מחרתיים.


