מכבי חיפה תציע חוזה חדש לרמי גרשון. הבלם סיים חוזה של חמש שנים, אבל במועדון רוצים לראות אותו ממשיך. גרשון אמנם משמש בלם מחליף, אך בחיפה לא רוצים לוותר עליו ויגישו הצעה לחוזה נמוך משמעותית מזה שהיה לו. יחד עם זאת, המסר לגרשון יהיה שבמועדון רוצים לראות אותו ממשיך גם אחרי שיחליט לפרוש , בתפקיד מקצועי או מנהלתי.
"אנחנו רוצים אנשים כמוהו במערכת", אמר גורם במכבי חיפה, "הוא אדם נהדר שאנחנו רואים גם בעתיד איתנו". גרשון עצמו רעב מאוד לשחק ויצטרך לקבל החלטה האם הוא נשאר כשחקן ספסל, או מחפש קבוצה קטנה יותר בה יקבל דקות משחק משמעותיות.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מכבי חיפה ממשיכים לנהל מגעים עם החלוץ פרנצדי פיירו ועם קבוצתו גנגאן. במקביל אופציית נונו דה קוסטה עדיין עומדת על הפרק ולקבוצה הוצעו חלוצים נוספים. המגן השבדי דניאל סונדגרן צפוי להגיע לארץ על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום. בנוסף בחיפה מחפשים זר נוסף בעמדת המגן השמאלי או הבלם.
בקבוצה יחלו ביום חמישי את האימונים כאשר מרבית השחקנים יצטרפו ביום ראשון. שחקני הנבחרת קיבלו הודעה שיקבלו חופש נוסף ויחזרו ביום רביעי הבא לאימונים.