מכבי חיפה תציע חוזה חדש לרמי גרשון. הבלם סיים חוזה של חמש שנים, אבל במועדון רוצים לראות אותו ממשיך. גרשון אמנם משמש בלם מחליף, אך בחיפה לא רוצים לוותר עליו ויגישו הצעה לחוזה נמוך משמעותית מזה שהיה לו. יחד עם זאת, המסר לגרשון יהיה שבמועדון רוצים לראות אותו ממשיך גם אחרי שיחליט לפרוש , בתפקיד מקצועי או מנהלתי.
"אנחנו רוצים אנשים כמוהו במערכת", אמר גורם במכבי חיפה, "הוא אדם נהדר שאנחנו רואים גם בעתיד איתנו". גרשון עצמו רעב מאוד לשחק ויצטרך לקבל החלטה האם הוא נשאר כשחקן ספסל, או מחפש קבוצה קטנה יותר בה יקבל דקות משחק משמעותיות.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
מכבי חיפה  ממשיכים לנהל מגעים עם החלוץ פרנצדי פיירו ועם קבוצתו גנגאן. במקביל אופציית נונו דה קוסטה עדיין עומדת על הפרק ולקבוצה הוצעו חלוצים נוספים.  המגן השבדי דניאל סונדגרן צפוי להגיע לארץ על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום. בנוסף בחיפה מחפשים זר נוסף בעמדת המגן השמאלי או הבלם. 
בקבוצה יחלו ביום חמישי את האימונים כאשר מרבית השחקנים יצטרפו ביום ראשון. שחקני הנבחרת קיבלו הודעה שיקבלו חופש נוסף ויחזרו ביום רביעי הבא לאימונים.



