מכבי נתניה הודיעה היום (ראשון) על החתמתו של גיל יצחק לעונה אחת. אחרי שצירפה גם את אריך ברקו ולירן רוטמן בקיץ הזה, יצחק בן ה-28 הגיע לעיר היהלומים מהפועל כפר סבא במטרה לעבות את הרוטציה ההתקפית, חתם באמצעות סוכנו ירון ברנס, ואמר: "אני שמח לחתום במועדון גדול כמו מכבי נתניה, אעשה הכל כדי לשמח את האוהדים, יאללה נתניה".
במועדון הביעו הבוקר שביעות רצון גדולה מאוד מהחתמתו של ברקו, שחתם אמש לשנתיים עם אופציה. "חיפשנו שחקן כזה לחלק ההתקפי, שחקן שמשחק חזק, אוהב לרוץ לעומק ויכול לשחק על הקו וגם מתחת לחלוץ", אמרו הבוקר במועדון. "הוא מזכיר בנתונים שלו ובצורת המשחק את טוני וואקמה, כך שזה נראה מבטיח מאוד".
בנתניה סיפרו הבוקר כי לפני החתימה, ברקו שוחח עם המאמן בני לם והמנהל המקצועי אלמוג כהן, וביקש לדעת מהו סגנון המשחק של הקבוצה. השחקן בן ה-27 אמר שהוא מעדיף לשחק בקבוצה עם גישה התקפית, שלוחצת עם כמה שיותר שחקנים, וכשהבין שכך נהוג בנתניה - נתן אור ירוק להגעתו. הגרמני שוחח גם עם פטריק טוומאסי שגם הוא שיחק בגרמניה בטרם הצטרף ליהלומים, וברקו התרשם ממנו לטובה בכל הנוגע למכבי נתניה ולחיים בישראל.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
נתניה עקבה אחרי ברקו בחודשים האחרונים והחתמתו הגיעה על רקע ההבנה שפחתו הסיכויים להישארותו של פארפה גיאגון, שחזר אוטומטית למכבי תל אביב, כשנכון לכתיבת שורות אלו המגעים בין הקשר למכבי תל אביב לא צולחים. יחד עם זאת, בנתניה הבהירו כי אם יתאפשר להם להשאיר את גיאגון לעונה נוספת, הצוות המקצועי ישמח ליהנות משירותיו וימצא את הפתרונות בכל הנוגע למגבלת הזרים.
שחקן נוסף שחתם היום הוא השוער רז כרמי, שהאריך את חוזה במועדון לעונה נוספת עם אופציה לשתי עונות נוספות.