דניאל סונדגרן קרוב לחתימה במכבי חיפה. באתר השבדי "aftonbladet", השייך לאחד העיתונים הנפוצים במדינה, דווח היום (ראשון) שהמגן הימני של אריס סלוניקי היוונית רחוק "מספר פרטים קטנים מחתימה על החוזה".
סונדגרן בן ה-31 מסיים את חוזהו באריס בסוף החודש ועל כן יוכל להצטרף למכבי חיפה ללא עלות. הוא צפוי להחליף את מיקאל אלפונס בתפקיד המגן הימני ויתחרה על העמדה מול ינון אליהו, שהשבוע הצטרף לאלופת ישראל ממכבי פתח תקוה.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
סונדגרן ואריס סלוניקי כבר סיכמו על כך שאין ברצונם להמשיך את ההתקשרות ונטען שהגעתו למכבי חיפה זו עסקה שעשויה להפוך לרשמית בקרוב מאוד. סונדגרן הצטרף לאריס ביולי 2019 מא.י.ק סולנה והעונה שותף ב-33 משחקים בכל המסגרות, כבש שער אחד ובישל שלושה על פני 1,635 דקות. ב-2017/18 הוא נעדר כחצי שנה כתוצאה מקריש דם בריאות, אבל מאז מיעט להיעדר כתוצאה מפציעות.
בספטמבר האחרון הוא גם ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת שבדיה בניצחון על אוזבקיסטן, אבל הופעתו הראשונה היא לבינתיים גם האחרונה כי בשאר משחקי הנבחרת הוא ישב על הספסל או כלל לא זומן לסגל. גם בחלון משחקי ליגת האומות הנוכחי הוא אינו נמנה על סגל הנבחרת השבדית, כך שיוכל להגיע ארצה לפתיחת ההכנות של מכבי חיפה למשחקי מוקדמות ליגת האלופות, אם יצטרף כמובן.


