דניאל סונדגרן קרוב לחתימה במכבי חיפה. באתר השבדי "aftonbladet", השייך לאחד העיתונים הנפוצים במדינה, דווח היום (ראשון) שהמגן הימני של אריס סלוניקי היוונית רחוק "מספר פרטים קטנים מחתימה על החוזה".
סונדגרן בן ה-31 מסיים את חוזהו באריס בסוף החודש ועל כן יוכל להצטרף למכבי חיפה ללא עלות. הוא צפוי להחליף את מיקאל אלפונס בתפקיד המגן הימני ויתחרה על העמדה מול ינון אליהו, שהשבוע הצטרף לאלופת ישראל ממכבי פתח תקוה.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
סונדגרן ואריס סלוניקי כבר סיכמו על כך שאין ברצונם להמשיך את ההתקשרות ונטען שהגעתו למכבי חיפה זו עסקה שעשויה להפוך לרשמית בקרוב מאוד. סונדגרן הצטרף לאריס ביולי 2019 מא.י.ק סולנה והעונה שותף ב-33 משחקים בכל המסגרות, כבש שער אחד ובישל שלושה על פני 1,635 דקות. ב-2017/18 הוא נעדר כחצי שנה כתוצאה מקריש דם בריאות, אבל מאז מיעט להיעדר כתוצאה מפציעות.
בספטמבר האחרון הוא גם ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת שבדיה בניצחון על אוזבקיסטן, אבל הופעתו הראשונה היא לבינתיים גם האחרונה כי בשאר משחקי הנבחרת הוא ישב על הספסל או כלל לא זומן לסגל. גם בחלון משחקי ליגת האומות הנוכחי הוא אינו נמנה על סגל הנבחרת השבדית, כך שיוכל להגיע ארצה לפתיחת ההכנות של מכבי חיפה למשחקי מוקדמות ליגת האלופות, אם יצטרף כמובן.