בהפועל תל אביב מתכננים את תקציב העונה הבאה, כאשר בעונה הבאה המועדון מחוייב בתשלום ערבויות של 2.5 מיליון ש"ח בבקרת התקציבים עבור פסקי הבורר של מאור בוזגלו ואחמד עאבד. עם עאבד המועדון הגיע להבנות וישלם לו כמיליון שקל בשנה הקרובה. עם בוזגלו ישנם מגעים, אך בשלב זה הצדדים לא קרובים לסיכום.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
קובי רפואה חזר היום מחופשה, הגיע למתחם חודורוב ושוחח עם המנהל המקצועי עומר בוקסנבוים ואנשי המועדון. סוגיית העוזר מאמן עדיין מעסיקה את אנשי המועדון, כאשר כרגע מנסים ליצור מתווה בו עומר דמארי ונמרוד קוסטיקה ישמשו יחד כעוזריו של רפואה, מה שדורש את אישור ההנהלה לעוזר נוסף.
בנוגע לסגל השחקנים, המגעים עם אריאל הרוש נמשכים. לאחר שהפועל באר שבע מימשה את האופציה עליו בסכום של כ-180 אלף דולר לעונה, השוער דורש מהאדומים חוזה לשנתיים בסכומים דומים ולא מוכן להתפשר על שנה אחת. בהפועל תל אביב יבינו את גודל התקציב רק בימים הקרובים ואז יידעו איזו הצעה להגיש לשוער, כאשר במועדון מתלבטים ומעדיפים בשלב זה להגיש לו הצעה משופרת משמעותית לעונה אחת עם אופציה, ולא להתחייב לשנתיים.