הפועל חדרה קרובה להשארת שובל גוזלן לעונה נוספת. החלוץ סיכם בעל פה ואמור לחתום בשבוע הבא. וזלן מתחתן השבוע ולכן ביקש מאנשי הקבוצה לסגור רשמית את חוזהו רק אחרי החתונה. השחקן ימשיך לעונה שלישית בחדרה אחרי שבשנתיים האחרונות כבש 16 שערים בכל המסגרות.
גם הקשר תמיר גלזר ישאר לעונה נוספת אחרי ששני הצדדים הביעו שביעות רצון הדדית מהחיבור. בחדרה צפויים לסגור בימים הקרובים מול מכבי תל אביב את השאלתו של הקשר הצעיר, שאמור להשלים בעצמו שלוש עונות במועדון.
רגיל (4) 120
19:45

פ.ק קראבאח

אייאקס
אין ספק שזו לא העונה של אייאקס, בלשון המעטה. ובכל זאת, קראבאח היא לא מאריות אירופה. כן מדובר במשחק חוץ לא פשוט, אבל מבחינת איכות אייאקס לא פחות טובה. ניצחון לאורחת
רגיל (4) 236
22:00

באייר לברקוזן

ניוקאסל
את משחק הבית האחרון שלה באלופות לברקוזן סיימה כשהיא מובסת 7:2 נגד פ.ס.ז'. מאז היא ניצחה פעמיים בחוץ את בנפיקה וסיטי. ניוקאסל יריבה קשה מאוד אבל לא כל כך טובה בחוץ ולברקוזן תכריע אותה הערב
בחדרה ממתינים לשחרורים נוספים ממכבי חיפה ומכבי תל אביב, במטרה לנסות ולצרף שחקנים מושאלים נוספים לחלק הקדמי. במועדון הביעו שביעות רצון גדולה מאוד מהחתמתו של המגן הסלובני קלמן שטורם, שצפוי להיות אחד השחקנים המובילים בהרכב הקבוצה. "זאת החתמה מרשימה מאוד ואנחנו שמחים שהצלחנו לצרף שחקן בקליבר כזה", אמרו במועדון.
כעת ינסו לצרף גם קשר זר במקומו של מוחמד אוסמן שלא ימשיך לעונה נוספת.


