היסטוריה בליגת העל לנוער: מ.ס. אשדוד זכתה הערב (שבת) באליפות הראשונה בתולדותיה, לאחר ששמרה על הפסגה עם 3:4 על הפועל תל אביב במחזור הסיום. מכבי פתח תקוה, שפיגרה בנקודה אחרי המוליכה ערב המחזור וקיוותה לשחזר את האליפות היחידה שלה מ-2019 (גם אז בעונת ירידה של הבוגרת), הפסידה במקביל 1:0 להפועל רמת גן.
הפתיחה לא בישרה טובות מבחינת אשדוד, שנכנעה לשער של שגיא גניס כבר בדקה השנייה ומצאה עצמה בפיגור מוקדם. אלא ששחקניו של אלי לוי לא הפסידו ב-11 המחזורים האחרונים ולא התכוונו לתת לרצף הזה להיעצר. נועם מוצ'ה בישל בדקה ה-24 למיכאל בן עמי, בנו של שחקן העבר אייל בן עמי, שאחרי שש דקות הכין לאדיר לוי שדאג למהפך. המארחת עוד יצרה דרמה עם שוויון של יהלי לביא בדקה ה-44, אבל בן עמי השלים צמד בדקה ה-55 אחרי טעויות בהגנה וגם פנדל משווה של ליעד רמות בדקה ה-62 לא הלחיץ את האשדודים שהבטיחו ניצחון עם שער נוסף של אדיר לוי והחלו בחגיגות. שנה אחרי הגביע הרביעי, יש לקבוצה הדרומית אליפות ראשונה.
המאמן אלי לוי אמר בסיום: "עשינו אליפות בסטייל. לא דאגתי לרגע מהמשחק. ידעתי שאם נקבל 3 ניתן 4 וננצח. זו אליפות של שחקנים".
הקפטן שקד חכמון: "ידענו שאנחנו באים לקחת אליפות עם ניצחון ולעשות היסטוריה עבור המועדון שלנו".
יו"ר ההתאחדות לכדורגל אורן חסון: "ברכות לקבוצת הנוער של מועדון ספורט אשדוד על הזכייה ההיסטורית בתואר האליפות. השקעה גדולה של הבעלים ג'קי בן זקן לאורך שנים רבות במחלקות הילדים והנוער, הניהול המקצועי בראשות פרדי דוד, מאמן מבטיח בדמות אלי לוי שזה עתה סיים את קורס הפרו וכמובן שחקנים כשרוניים ומחויבים הולידו רגע בלתי נשכח בעונה משופעת בכדורגל נפלא של הקבוצה. מחמאות גם למכבי פ"ת על מאבק עיקש על כל תואר והעמדת מחלקת נוער מפוארת. העתיד של הכדורגל הישראלי מחייב את כולנו להמשיך להשקיע בפיתוח השחקנים הצעירים, שיהפכו בקרוב לכוכבים הגדולים של המחר".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
במקביל מכבי פתח תקוה ספגה מרגלי אביתר ביטון, לא הצליחה לחזור ונותרה במקום השני בעקבות ההפסד 1:0 להפועל רמת גן.
בתחתית, הפועל כפר סבא הצטרפה לבני יהודה, סקציה נס ציונה ועירוני נשר כארבע היורדות. בית"ר ירושלים הפסידה בקרב תחתית להפועל באר שבע, ראתה גם את בני סכנין והפועל חדרה חולפות על פניה ונפלה למקום ה-14 שמוביל למשחק מבחן מול יריבה מהלאומית.