במגעים בין ערן זהבי למכבי תל אביב, החלוץ הדגיש דבר אחד: יותר משחשוב לו החוזה שלו, הכרחי מבחינתו שהקבוצה תיבנה יותר טוב לקראת העונה הבאה כדי להחזיר לעצמה את האליפות אחרי שנתיים שהצלחת בארון של מכבי חיפה. שיהיה גם סגל איכותי, אבל בעיקר מאוזן. שההתרסקות שהייתה ב-2005/6 עם הגלאקטיקוס תחת ניר קלינגר, לא תחזור על עצמה 17 שנים אחרי במודל חדש.
זהבי הוא לא מאלה שחוששים, ודווקא העובדה שליגיונרים רבים חזרו לארץ ונכשלו בקבוצות החדשות שלהם, מהווה עבורו אתגר עצום. אבל כדי להצליח בהרפתקה החדשה שמסתמנת, לזהבי היה חשוב לדעת שיש למכבי תל אביב תכניות גדולות לעונה הבאה ושהוא לא יהיה השחקן המרכזי היחיד עליו תישען הקבוצה. רק כאשר השתכנע שמכבי תל אביב עושה מאמצים גדולים ליצירת סגל איכותי מאוד, החליט להתקדם כדי לחזור.
גם העובדה שולאדן איביץ' אמור לאמן את מכבי תל אביב מהווה מבחינת זהבי סימן טוב להגברת הסיכוי לאליפות. איביץ' לקח שתי אליפויות עם הצהובים ובנה לעצמו שם של מאמן קשוח וקפדן שיורד לפרטים הקטנים. זהבי אוהב מאמנים כאלה. זהבי כבר מכיר את הסרבי אחרי שהתאמן אצלו בעבר בתקופות בהן שיחק בסין, הליגה הייתה הפוכה בזמנים והוא רצה לשמור על כושר בקרית שלום.
זהבי יסיים היום (15:30, ספורט4) את דרכו בהולנד עם משחק מול זוולה במחזור האחרון של הליגה, והוא מתוכנן לנחות תוך זמן קצר בארץ כדי להתחיל בהכנות למשחק הראשון של נבחרת ישראל עם מאמנה החדש אלון חזן. רעייתו שי ושלושת הילדים אמורים להישאר בהולנד עד חודש יולי כדי לסיים שם את שנת הלימודים.
אל תפספס
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
החוזה עליו הוא צפוי לחתום במכבי תל אביב לא יחייב אותו לשנים רבות. גם זהבי רוצה לבחון איך תהיה העונה הראשונה שלו אחרי שיחזור לישראל ולכן לשני הצדדים תהיה אופציה בחוזה להמשיך את הקשר ליותר מעונה אחת, אם הכל יילך כשורה והחזרה תהיה מוצלחת.
