מכבי תל אביב חשפה היום (שלישי) בבית הדין של ההתאחדות שהיא כבר נמצאת בשלבי בדיקה של הקמת רשת בשערים 11-10 באצטדיון בלומפילד לקראת העונה הבאה. במהלך עוד דיון שנערך היום בשל התפרעות אוהדים ציינה עורכת הדין של מכבי תל אביב יעל מרגלית שהסיבה העיקרית לכמות כל כך גדולה של הופעות בבית הדין המשמעתי העונה נעוצה בתופעת זריקת החפצים לכר הדשא, שהשתרשה העונה יותר מאשר בשנים קודמות.
עו"ד מרגלית סיפרה שמכבי תל אביב כבר פועלת להצבת רשת שתמנע עד כמה שאפשר את זריקת הפצים, או לפחות את הגעתם למגרש. לא מדובר בסיפור פשוט, אבל בהחלט מדובר במהלך ישים, שבו אמורים להיות מוקמים שני עמודים גבוהים בצדי השערים 11-10 וביניהם תיפרש רשת גבוהה, שתהיה דקיקה על מנת שלא תפריע לצפייה, אך במקביל תעצור חפצים שיושלכו. יש לציין שגם מנהלת הליגות בכדורגל בעניין ורוצה לסייע הן למכבי תל אביב והן להפועל תל אביב, וייתכן שגם לקבוצות אחרות שסובלות מהתופעה.
במהלך הדיון היום, שהיה סביב אירועים שקרו במשחק מול בני סכנין בשבת האחרונה, פנתה עו"ד מרגלית ליו"ר סכנין אבו יונס והציעה ששני המועדונים יפעלו יחד ליצירת סרטון שיקרב בין שתי הקבוצות ובשיתוף שחקנים משתי הקבוצות, לאחר ששני המועדונים הגיעו לבית הדין היום בעקבות שירים גזעניים של האוהדים בשבת האחרונה.
דבר נוסף שסיפרה עו"ד מרגלית בדיון זה שמכבי תל אביב נמצאת בשלב סופי של הגשת תביעות אזרחיות נגד אוהדים של הקבוצה, שהביאו אותה לבית הדין וגרמו לכך שהמועדון ייקנס.
לעניין הערעור על העונש הכבד שקיבלה הקבוצה על אירועי חצי גמר הגביע מול הפועל באר שבע (רדיוס במשחק מול נתניה, פלוס חמישה משחקים ללא פתיחת שערים 11-10) - מכבי תל אביב קיבלה ארכה להגשת הערעור. בסיס הערעור הוא שהעונש חמור מדי, ואינו פרופורציונלי יחסית לאירועים.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן