אחרי יום התאוששות ומנוחה, תשוב היום (שלישי) הפועל באר שבע להתאמן ותפתח בהכנות למשחק מול מכבי חיפה בשבת. במועדון לא ירצו שהאלופה תחגוג בטרנר אליפות שנייה ברציפות. "נהיה בהרכב חסר מאוד. כל מי שיעלה יצטרך לתת הכל כדי לנצח ולא לאפשר לחיפה לחגוג אצלנו בבית על הדשא", אמרו אתמול בקבוצה.
מעבר למיגל ויטור ותומר יוספי שיעדרו בשל הרחקה וצהובים, בהפועל באר שבע התבשרו היום שמפציעה קשה סובל הקשר רועי גורדנה, שנפגע בשבת נגד מכבי נתניה ואובחן עם קרע מלא ברצועה הצולבת הקדמית. המשמעות היא שגורדנה, שיחגוג בעוד כחודשיים את יום הולדתו ה-32, צפוי למספר חודשים של שיקום והחלמה עד שיוכל לשוב לשחק. גורדנה היה מהבולטים בקבוצה בתקופה האחרונה, אולם סובב את ברכו נגד נתניה ולצערו שלו ושל המועדון התאמת החשש והוא ייעדר תקופה ממושכת.
אנדרה מרטינס ודנילו אספרייה, שנפצעו גם הם במשחק נגד נתניה סובלים ממתיחה בשריר הירך האחורי ואחרי בדיקת אולטראסאונד יתברר מתי הם יכולים לחזור.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


