אחרי יום התאוששות ומנוחה, תשוב היום (שלישי) הפועל באר שבע להתאמן ותפתח בהכנות למשחק מול מכבי חיפה בשבת. במועדון לא ירצו שהאלופה תחגוג בטרנר אליפות שנייה ברציפות. "נהיה בהרכב חסר מאוד. כל מי שיעלה יצטרך לתת הכל כדי לנצח ולא לאפשר לחיפה לחגוג אצלנו בבית על הדשא", אמרו אתמול בקבוצה.
מעבר למיגל ויטור ותומר יוספי שיעדרו בשל הרחקה וצהובים, בהפועל באר שבע התבשרו היום שמפציעה קשה סובל הקשר רועי גורדנה, שנפגע בשבת נגד מכבי נתניה ואובחן עם קרע מלא ברצועה הצולבת הקדמית. המשמעות היא שגורדנה, שיחגוג בעוד כחודשיים את יום הולדתו ה-32, צפוי למספר חודשים של שיקום והחלמה עד שיוכל לשוב לשחק. גורדנה היה מהבולטים בקבוצה בתקופה האחרונה, אולם סובב את ברכו נגד נתניה ולצערו שלו ושל המועדון התאמת החשש והוא ייעדר תקופה ממושכת.
אנדרה מרטינס ודנילו אספרייה, שנפצעו גם הם במשחק נגד נתניה סובלים ממתיחה בשריר הירך האחורי ואחרי בדיקת אולטראסאונד יתברר מתי הם יכולים לחזור.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


