כשכבר לא היה לה על מה לשחק, הפועל חדרה הוכיחה ספורטיביות עד הרגע האחרון וגברה 0:2 על הפועל נוף הגליל, שהייתה צמאה לנקודות במאבק ההישרדות. הקבוצה של שי ברדה מדורגת במקום האחרון, ושני מחזורים לסיום היא רחוקה שלוש נקודות מחוף מבטחים.
המאמן המנצח, מנחם קורצקי אמר בסיום: "אחרי תקופה לא פשוטה וסגל מלא אלתורים, ידענו שאנחנו צריכים את הניצחון בדיוק בשביל זה, גם לשחקנים הצעירים. חשוב למועדון לסיים את העונה כמו שצריך, אני מאמין בהמשכיות. זה חשוב גם לי, אני עובד ומשקיע הכל באימונים ואני רוצה לראות תוצאות על המגרש.
נציג מויצמן - יער הפתיעה את חדרה לפני המשחק ונכנס לחדר ההלבשה, קורצקי היה לא מוכן לכך: "מלכחתחילה זה היה הזוי, מי שהעלה את הרעיון הזה צריך להתבייש. להיכנס לחדר הלבשה שתי דקות לפני משחק זה הזוי, לא מבין איך זה יכול להיות. נכנס בן אדם ואמר לנו לאסוף את השחקנים כי הוא רוצה לדבר איתם. לא נתקלתי בדבר כזה, הוכחנו שאנחנו ספורטיבים עד הסוף".
עוזר המאמן אסף נימני עמד על הקווים במחצית השנייה, ומבחינתו של קורצקי מדובר בהעברת השרביט: "אני והמועדון קיבלנו החלטה משותפת ואסף יחנוך את המאמן החדש. הוא יעמוד הרבה יותר על הקווים מעכשיו".
רובי לבקוביץ' שמר על שער נקי ואמר: "מרוצים במיוחד בגלל הרגישות של המשחק הזה, היו הרבה עיניים. רצינו להיות ספורטיביים עד הסוף. היינו אחרי שלושה הפסדים, רצינו להסתכל על עצמנו קודם כל. עמדנו ביעדים, גם אם אין על מה לשחק צריך להיראות טוב".
על עתידו בחדרה אמר השוער: "לא רוצה להתייחס לעונה הבאה. יש לי חוזה ונראה מה יהיה בקיץ. לגיטימי שמועדון רוצה שחקן שהוא תחת חוזה, פשוט צריך לעשות את הדברים כמו שצריך ולא דרך התקשורת".
שי ברדה, שהתקרב לירידת ליגה אחרי הפסד מאכזב, אמר בסיום: "נכשלנו, ניסינו לעשות הכל במהלך כל השבוע ודברים לא עבדו. אני צריך לבדוק מה היה שם. זה פחות רלוונטי מה עשו הקבוצות האחרות, פשוט לא שיחקנו טוב. כשרוצים להכריע משחק בכל מחיר זה מה שקורה. צריכים להאשים את עצמנו, הגענו למצבים ולא הבקענו".
על החלפת ג'ון אוגו: "בשבוע שעבר הוא שיחק 85 דקות, לא רציתי שייפצע. כל הדברים האלה הם בדיעבד, היו דברים אחרים שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. התפזרנו במחצית השנייה, לא נראינו כמו קבוצה מסודרת וכשאתה לא מסודר זה מה שקורה".
ברדה טען כי פנדל היה צריך להישרק לטובת קבוצתו: "אני ראיתי פנדל של מאה אחוז, אני משתדל לא להיות מהמאמנים שמתרצים. לנוף הגליל נשרק פנדל אחד מתחילת העונה, זה הכדורגל. לא חושב שבגלל זה הפסדנו אבל כן חושב שזה היה הופך את המשחק, המזל לא היה לצידנו".
"הסיכויים להישאר לא גבוהים", סיכם ברדה, "כמו ששבוע שעבר שיחקנו עד הסוף נשחק עד הסוף כי אנחנו ספורטאים. הייתה פה אווירה ממש טובה במהלך השבוע וניסיתי לעשות הכל, לפעמים דברים לא מסתדרים. גם עם קצת מזל היינו צריכים להשוות עם החמצות מטורפות. מקבל את הסיטואציה ונשתדל לקוות לנס".
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
ג'ון אוגו המאוכזב סיכם: "מרגיש טוב להיות על המגרש, עבדתי בשביל זה. מאמין שאני יכול לעזור לקבוצה. יש עוד שני משחקים, צריכים לנסות לנצח ואין תירוצים".
"אני לא יודע למה ברדה הוא הוציא אותי, זו החלטה שלו. אני כועס כי הפסדנו, היינו צריכים לנצח במשחק הזה. היינו צריכים לנצח כדי להציל את הקריירה שלנו. אני מרגיש טוב, אין לי כאבים. המאמן יודע מה טוב לקבוצה אבל עכשיו זה נגמר, צריך לחשוב על המשחק הבא".