במכבי חיפה פנו להפועל תל אביב על מנת לבדוק אפשרות לקבל לטובת האוהדים הירוקים גם את שער 8 באצטדיון בלומפילד, זאת לאחר ש-7,500 כרטיסים שהוקצו לטובת האוהדים הירוקים נחטפו במהרה.
בהפועל תל אביב סירבו נכון לשעה זו לבקשה להקצות לקהל הירוק כ-2,500 כרטיסים נוספים והבהירו שהם לא נותנים את יציע 8 לאורחים במשחקים גדולים ואינם רוצים להפר זאת כעת. יתרה מכך, בהפועל תל אביב לא רוצים לגרום למצב שבו יש יותר אוהדי מכבי חיפה מאשר של הפועל תל אביב.
אל תפספס
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
בצד המקצועי, עושה רושם שהמאמן ברק בכר יבצע מספר שינויים בהרכב לעומת ה-11 שפתחו בהפסד 3:0 מכבי נתניה. חוסה רודריגס צפוי לפתוח בעמדת המגן הימני במקומו של מיקאל אלפונס, כאשר גם דולב חזיזה צפוי לפתוח בהרכב על חשבונו של דוניו גודסווי.
הירוקים יודעים שאחרי התבוסה לנתניה הם יהיו חייבים לחזור לעצמם ולרשום ניצחון וזאת רגע לפני המשחקים מול הפועל באר שבע ומכבי תל אביב שצפויים להכריע סופית את מאבק האליפות.


