אחרי שמאמן הקבוצה אלישע לוי הודיע על כך שלא ימשיך בעונה הבאה, בהפועל חיפה מתכוונים לנצל את העובדה שהבעלים יואב כץ בארץ, כדי למנות כבר כעת מאמן לעונה הבאה. על כץ מופעלים לחצים כבר תקופה ארוכה למנות את מרקו בלבול למאמן בעונה הבאה, כאשר גורמים במועדון ומקורבים לו כבר שוחחו כמה פעמים עם בלבול על האפשרות. 
אם אכן יגיע, בלבול יהיה מעוניין להביא איתו צוות מקצועי משלו, אך כץ צפוי להבהיר שבכל מקרה הוא רוצה שמאיר בן מרגי ופיני אברהם יישארו בתפקידיהם. מלבד בלבול, גם סלובודן דראפיץ מועמד לתפקיד, כאשר ביומיים האחרונים הוצע לכץ על ידי גורמים שונים גם מאמן מכבי תל אביב לשעבר פטריק ואןן לוון. לפי גורמים המעורים בפרטים, כץ לא שלל על הסף את האפשרות, וייתכן שייפגש עם המאמן ההולנדי שנמצא עדיין בארץ.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
גם בגזרת השחקנים צפויים לא מעט שינויים, כאשר שחקנים רבים נותרו ללא חוזה בעונה הבאה בקבוצה. במקביל, בחיפה צריכים להחליט האם לממש את האופציה על הבלם אנתוני איזוצ'וקוו והחלוץ אלן אוז'בולט. 
בנוגע לאוז'בולט, הרי שבמועדון מתלבטים האם לממש את האופציה שכוללת רכישה בגובה של מיליון ₪ מסלובן ברטיסלבה וחוזה לעונה אחת בלבד לסלובני. אוז'בולט עצמו גם לא משוכנע שהוא מעוניין להישאר, אך האופציה היא של המועדון, כשכץ מתלבט האם לבצע את המהלך. בינתיים, כמה קבוצות בליגת העל עוקבות אחר המתרחש ואם בחיפה לא יממשו את האופציה, אלו יפנו לקבוצתו המקורית ויציעו לרכוש את השחקן.



