דריכות גדולה בהפועל ירושלים לקראת הדרבי הירושלמי בשבת הקרובה (20:00, ספורט4), כאשר מעל 2,000 מאוהדי הקבוצה כבר הבטיחו את מקומם. המאמן זיו אריה אמר לשחקניו כי "למרות האכזבה והתסכול מהמשחק בקרית שמונה, אני מאמין בדרך שלנו והיא תשאיר אותנו בליגה".
אל תפספס
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
לשחקני הקבוצה לקח זמן להתאושש מהמשחק והם אף הודו כי "מזל שהייתה פגרה בחג, לקח לאנשים שבוע להרים את הראש". לאור העובדה שהאדומים רחוקים נקודה בלבד הקו האדום, בעוד בית"ר נהנית מפער של שש נקודות, בצד האדום של עיר הבירה קבעו: "אנחנו צריכים את הדרבי יותר מבית"ר וזה מה שצריך יהיה לראות על הדשא, רק כך ננצח".
בישיבת היערכות הוחלט כי עקב קצב מכירת הכרטיסים הנמוך בקרב אוהדי בית"ר ירושלים, ייפתח לאוהדי הקבוצה היציע הדרומי בלבד, המכיל 7,500 מקומות. נכון להיום נמכרו במכירה מוקדמת ליציע זה כ-1,500 כרטיסים בלבד.


