מכבי תל אביב הייתה כל כך קרובה לנצח את מכבי חיפה ואולי, אולי לחזור למאבק האליפות ולצמק את הפער ממכבי חיפה בפסגה. אוסקר גלוך כבש בבכורה שלו בליגת העל (28) עם שער יפה וגם הראה ניצוצות בהמשך. הצהובים היו טובים יותר במחצית הראשונה, אבל חיפה הפעילה לחץ במחצית השנייה ועמוק בתוספת הזמן צ'ארון שרי השווה עם בעיטה חופשית יפה ושמר את הצהובים במרחק של 10 נקודות מהפסגה. דניאל פרץ נראה מתוסכל מאוד אחרי התיקו הזה, אחרי שהוא היה במיקום לא טוב וספג שער אכזרי בבעיטה חופשית.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
"עשינו עבודה נהדרת, לא הגיע לנו מה שקרה, הגיע לנו לנצח. אנחנו לא ריאל מדריד שיכולה לשחק במשך 90 דקות באותה רמה", אמר לאחר המשחק מלאדן קרסטאיץ' שנראה די עצבני מהתיקו. המאמן הוסיף: "לא ציפינו לשחק התקפי במשך 95 דקות. אני לא מבין באיזה משחק אתם צפיתם ובאיזה משחק אני צפיתי. מה רציתם? שמכבי חיפה לא תגיע לאף מצב? אני לא מבין. זה היה משחק גדול, הכי גדול בישראל. היו לנו יותר מצבים אז אני לא מבין. למה לא מדברים על גלוך שעשה היסטוריה בגיל 18?".
על גלוך אמר הסרבי: "אמרתי כבר. אם היינו מפסידים אז כולם היו שואלים למה הוא לא שיחק ועכשיו שואלים את זה, זה לא נורמלי. ההחלטה לתת לו לשחק הייתה טובה. נראה אם הוא ישחק גם במשחק הבא".
אוסקר גלוך נראה מאוכזב בגלל הספיגה למרות השער שלו: "אני רוצה למסור תנחומים למשפחת בכר. זו הייתה בכורה חלומית אם היינו מנצחים. עכשיו זה פחות כיף וכולם מבואסים שלא ניצחנו. בכורה חלומית זאת לא. הרגשתי ביטחון, אבל אני עדיין צריך להילחם על מקום בסגל ולהמשיך לשחק כך".
"כל שחקן רוצה לפתוח בהרכב, לתת הכול ולהראות למאמן שמגיע לי לשחק. לא רוצה להגיד שהפתעתי את עצמי כי אני מאמין בעצמי, אבל אני חושב שזה אותו משחק כמו בנוער רק שיש הרבה יותר צופים ושאתם שואלים אותי שאלות אחרי המשחק. בהמשך אלחם על מקום בסגל ולא בהרכב. אם יתנו לי לשחק, אתן הכול. אין לדעת לאן אני יכול להגיע".


