קשר מכבי חיפה בשנה האחרונה, עלי מוחמד, צפוי להגיש בבקשה לקבלת מעמד תושב ארעי במטרה להמשיך לחיות בישראל גם אחרי סיום הקריירה. אם המדינה תכיר בו כתושב ארעי לכל הפחות, הוא גם לא ייחשב יותר לשחקן זר.
אל תפספס
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
"ישראל היא בית, בנותיי נולדו כאן, הולכות לגן ישראלי ומדברות עברית, המשפחה שלי לא רק גנאית אלא גם ישראלית, ככה אני מרגיש", סיפר מוחמד, "אני יודע ששחקנים גדולים במכבי חיפה ששיחקו בישראל תקופה ארוכה ביקשו אזרחות ישראלית, גוסטבו בוקולי וג'ובאני רוסו, אני מאוד רוצה להיות כמוהם, אני חושב על זה מאוד ברצינות".
מוחמד בן ה-26, ליד גאנה שמייצג את נבחרת ניז'ר, הגיע ארצה לפני שבע שנים כשחתם בבית"ר תל אביב/רמלה ואחרי שנה מוצלחת בקבוצה הוא עבר למכבי נתניה. משם המשיך לבית"ר ירושלים וכידוע בקיץ האחרון נרכש על ידי מכבי חיפה וחתם לשלוש השנים הבאות.
במכבי חיפה מספרים כי הקשר מאוד מחובר לקהילה, לא מפספס שום פעילות התנדבותית ונרתם רבות לסיוע ועזרה לעמותות שונות בהן יד עזר לחבר, וראיטי ומחלקות הילדים בבית החולים רמב"ם.


