הבעלים של עירוני קרית שמונה, איזי שרצקי, ייפגש בקרוב עם מאמן הפועל חדרה, מנחם קורצקי, בניסיון לסגור את מינויו כמאמן קרית שמונה לעונה הבאה. קורצקי, שהיה לאחרונה במגעים עם חדרה בנוגע להישארותו שם לעונה נוספת, אינו מעוניין בשלב זה לסגור דברים לפני המשחק בין הקבוצות במחזור הקרוב למרות ששתי הקבוצות כבר נשארו בליגת העל באופן מעשי.
שרצקי מעוניין מאוד בקורצקי, כמאמנו הבא וכבר הבהיר שסלובודן דראפיץ' לא ימשיך. כעת ינסה הבעלים של קרית שמונה למצות את המגעים עם קורצקי לפני שייפגש עם מועמדים אחרים. "אני רוצה את קורצקי ומקווה שיסגור אצלנו", אמר שרצקי בשיחה עם וואלה! ספורט.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
בתוך כך, יש עדיין גורמים בהפועל חדרה שמאמינים שקורצקי, למרות הכל, ימשיך לעונה נוספת במועדון. קורצקי הגיע לקבוצה בינואר שעבר, הציל אותה מירידת ליגה בעונה שעברה והעונה הוביל אותה מרחק ניצחון מכניסה לפלייאוף העליון.
למרות הסחבת במגעים בין הצדדים, יש מי שמעריך שהמאמן יסכים בסופו של דבר לקבל את הצעת חדרה לעונה הבאה, בכפוף להבטחות לחיזוק הסגל ושמירה על מספר שחקנים מהסגל הקיים, דוגמת ג'ונתן סיסה, שמבוקש בבלגיה וצרפת וכן שובל גוזלן, שמסיים את חוזהו בתום העונה.
