יוריס ואן אובריים שמנהל מו"מ עם מכבי תל אביב בנוגע למעבר בקיץ, התראיין בהולנד ורמז שיעבור לשחק מחוץ למולדתו. ואן אובריים בן ה-27, שחקנה של אוטרכט, הוא יהודי ואם וכאשר יחתום במחזיקת הגביע, הוא לא ייחשב לזר.
הקשר סירב למסור פרטים על עתידו ("אני עדיין לא יודע כלום"), אבל אמר: "דיברתי עם אוטרכט והייתי מאוד פתוח לגבי השאיפות שלי. אני בגיל בו צריך לקבל החלטות. אם תהיה הזדמנות טובה בחו"ל, אני חושב שזה יהיה צעד נכון בשבילי".
אם המעבר אכן ייצא לפועל, ואן אובריים אמור להרוויח במכבי תל אביב יותר מ-400 אלף יורו נטו לעונה, אבל הצהובים לא יצטרכו לשלם דמי העברה בגלל שחוזהו באוטרכט ייגמר כשהעונה תסתיים.
ואן אובריים שיחק בעבר באלקמאר ודורדרכט וב-2017 אוטרכט רכשה אותו תמורת סכום של כ-700 אלף יורו. הוא שותף העונה בינתיים ב-17 משחקי ליגה במדי הקבוצה ובסך הכול יש לו 207 הופעות בליגה הבכירה בהולנד.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין