בבית הדין לעבודה נערך הבוקר (רביעי) דיון ראשון לבקשת ארגון השחקנים, בעקבות הקיצוץ החד צדדי בשכר שחקני בית"ר ירושלים. הדיון הסתיים ללא הסכמות ובשבוע הבא הצדדים ייפגשו שוב בבית הדין לעבודה, חרף המלצת השופט שייערכו שיחות בימים הקרובים בניסיון להגיע לסיכום.
כפי שפרסמנו בוואלה! ספורט, שחקני בית"ר ירושלים מוכנים לקיצוץ של 25 אחוז משכרם בתנאי שהסכום ייחשב כהלוואה ויוחזר להם בעתיד ולא משנה מי יעמוד בראש המועדון, בין אם יהיה זה משה חוגג או אדם אחר שהקבוצה תעבור לבעלותו, אלא שהקיצוץ נעשה ללא הסכמתם ומבלי שהושגו הסכמות. יש לציין כי סכום כל הקיצוץ של השחקנים לארבעת החודשים שנותרו הוא כמיליון ש"ח.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
יו"ר ארגון השחקנים ניר אלון, שהדיון נערך לבקשתו, נכח כמצופה, בעוד מטעם בית"ר ירושלים התייצבו המנכ"ל מוני ברוש ועורך הדין רונן מוזסון, שחזרו על טענתם כי יש לדחות את בקשת השחקנים בניסיון "להציל את המועדון".
עו"ד מוזסון הסביר את תהליך ההבראה הכלכלית שעוברת הקבוצה יחד עם החלטות הדירקטוריון בו לוקח חלק משה חוגג ואמר: "לא נתחייב על משהו שלא נוכל לעמוד בו. השחקנים לא חייבים לחתום על ההסכם, מי שלא רוצה יכול ללכת לבית משפט, לנהל הליך ולקבל פסק דין".
ניר אלון הגיב על כך: "לא יכול להיות שיקצצו חד צדדית, זה גם לא חוקי תקנונית. ניהלנו מגעים עם הקבוצה לחתום על הלווואה ולסייע בתכנית ההבראה, אך המסמך שהוגש לשחקנים לא היה כזה ולכן הם לא יחתמו".
ברוש הוסיף: "כרגע עם התכנית שעשינו אנחנו נעמוד בהתחייבויות עד לסיום העונה. אנחנו מחפשים רוכש וישנם מגעים, אך לא ניתן להתחייב על כך עד לסיום העונה, אנחנו מחפשים פתרונות בכל דרך אפשרית".


