בבית הדין לעבודה נערך הבוקר (רביעי) דיון ראשון לבקשת ארגון השחקנים, בעקבות הקיצוץ החד צדדי בשכר שחקני בית"ר ירושלים. הדיון הסתיים ללא הסכמות ובשבוע הבא הצדדים ייפגשו שוב בבית הדין לעבודה, חרף המלצת השופט שייערכו שיחות בימים הקרובים בניסיון להגיע לסיכום.
כפי שפרסמנו בוואלה! ספורט, שחקני בית"ר ירושלים מוכנים לקיצוץ של 25 אחוז משכרם בתנאי שהסכום ייחשב כהלוואה ויוחזר להם בעתיד ולא משנה מי יעמוד בראש המועדון, בין אם יהיה זה משה חוגג או אדם אחר שהקבוצה תעבור לבעלותו, אלא שהקיצוץ נעשה ללא הסכמתם ומבלי שהושגו הסכמות. יש לציין כי סכום כל הקיצוץ של השחקנים לארבעת החודשים שנותרו הוא כמיליון ש"ח.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
יו"ר ארגון השחקנים ניר אלון, שהדיון נערך לבקשתו, נכח כמצופה, בעוד מטעם בית"ר ירושלים התייצבו המנכ"ל מוני ברוש ועורך הדין רונן מוזסון, שחזרו על טענתם כי יש לדחות את בקשת השחקנים בניסיון "להציל את המועדון".
עו"ד מוזסון הסביר את תהליך ההבראה הכלכלית שעוברת הקבוצה יחד עם החלטות הדירקטוריון בו לוקח חלק משה חוגג ואמר: "לא נתחייב על משהו שלא נוכל לעמוד בו. השחקנים לא חייבים לחתום על ההסכם, מי שלא רוצה יכול ללכת לבית משפט, לנהל הליך ולקבל פסק דין".
ניר אלון הגיב על כך: "לא יכול להיות שיקצצו חד צדדית, זה גם לא חוקי תקנונית. ניהלנו מגעים עם הקבוצה לחתום על הלווואה ולסייע בתכנית ההבראה, אך המסמך שהוגש לשחקנים לא היה כזה ולכן הם לא יחתמו".
ברוש הוסיף: "כרגע עם התכנית שעשינו אנחנו נעמוד בהתחייבויות עד לסיום העונה. אנחנו מחפשים רוכש וישנם מגעים, אך לא ניתן להתחייב על כך עד לסיום העונה, אנחנו מחפשים פתרונות בכל דרך אפשרית".


