שחקני ועובדי בית"ר ירושלים קיבלו היום (רביעי) משכורות מקוצצות, כאשר השחקנים עדיין לא חתמו על נוסח מוסכם בנושא.
השחקנים מוכנים לקיצוץ של 25%, אבל רק כזה שיירשם כהלוואה. במסמך שקיבלו השחקנים לחתימה נכתב כי עד ה-31 במאי, אם יגיע רוכש, הם יקבלו את ההחזר, אבל השחקנים דורשים שהמסמך יהיה ללא הגבלת זמן וכל עוד הקבוצה מתפקדת בעונה הבאה הם יקבלו את הכסף שקוצץ ממשכורתם.
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק.
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה.
כידוע, השחקנים מקבלים ייעוץ והכוונה מארגון השחקנים, שהעביר להם נוסח חדש של המכתב עליו יהיו מוכנים לחתום ובימים הקרובים התמונה תתבהר. אגב, שחקן שלא יחתום רשאי לתבוע את הקבוצה על הכסף שנחתך לו מהשכר.


