שחקני ועובדי בית"ר ירושלים קיבלו היום (רביעי) משכורות מקוצצות, כאשר השחקנים עדיין לא חתמו על נוסח מוסכם בנושא.
השחקנים מוכנים לקיצוץ של 25%, אבל רק כזה שיירשם כהלוואה. במסמך שקיבלו השחקנים לחתימה נכתב כי עד ה-31 במאי, אם יגיע רוכש, הם יקבלו את ההחזר, אבל השחקנים דורשים שהמסמך יהיה ללא הגבלת זמן וכל עוד הקבוצה מתפקדת בעונה הבאה הם יקבלו את הכסף שקוצץ ממשכורתם.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
כידוע, השחקנים מקבלים ייעוץ והכוונה מארגון השחקנים, שהעביר להם נוסח חדש של המכתב עליו יהיו מוכנים לחתום ובימים הקרובים התמונה תתבהר. אגב, שחקן שלא יחתום רשאי לתבוע את הקבוצה על הכסף שנחתך לו מהשכר.


