איגוד השופטים הודיע היום (רביעי) על החזרתו לפעילות של אלי חכמון, כחצי שנה אחרי פרשת הסרטון שהופץ אחרי המשחק בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע במחזור הראשון של העונה. על פי הודעת האיגוד: "חכמון התנצל על התנהלותו לאחר המשחק, שמהווה חריגה מהנהלים ואינה עומדת בסטנדרטים הנדרשים משופט כדורגל בכלל, ובפרט משופט הנמנה על סגל השופטים הבכיר. חכמון התחייב לא לשוב על התנהלות זו והובהר לו, כי חזרה על התנהלות מעין זאת תוביל לסיום מידי של עבודתו".
רגיל (7) 49
16:00

גנואה

ורונה
גנואה בתקופה לא רעה עם ניצחון ושני תוצאות תיקו ב-3 האחרונים שלה, והיא במומנטום די חיובי. ורונה לא ניצחה כבר כמה חודשים, היא בקושי כובשת, ונראית רע מאוד. המארחת אמורה לנצח
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
בהתאם לסיכום, חכמון יחזור לפעילות החל מה-23 במרץ 2022, ומנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר מסר: "מדובר בשופט ותיק ומנוסה, שטעה באופן שחייב מעל לכל קבלת אחריות מצידו. לאחר שעשה כן והתנצל על הטעות, מצאתי כי יש מקום לנהוג בבחינת מודה ועוזב ירוחם ולהעניק לו הזדמנות שנייה. אני מאמין כי הלקח נלמד והוא ימשיך לתרום לאיגוד השופטים מיכולתו ומניסיונו".


