יש סיכוי. מכבי תל אביב הפסידה הערב (חמישי) 1:0 לפ.ס.וו איינדהובן במשחק הראשון בנוקאאוט הקונפרנס ליג. הגומלין יהיה בבלומפילד בחמישי, אבל עוד לפני כן הצהובים יפגשו את הפועל חיפה ביום ראשון ואז יוכלו לחזור לחלום על שמינית הגמר באירופה.
מלאדן קרסטאיץ' אמר אחרי המשחק: "אני חושב שהיה משחק טוב, אולי במחצית הראשונה נתנו להם יותר מדי כבוד. ספגנו שער קל מדי. זו רק המחצית הראשונה ויש לנו עוד את המחצית השנייה בתל אביב. יכולנו לראות שהיו לנו הזדמנויות במשחק וננסה לנצל אותן במשחק השני. היה משחק טוב, כדורגל טוב ופתוח משני הצדדים. כמו שאמרתי, היה משחק טוב. ציפינו למשחק כזה. הרבה מאבקים טקטים, ציפינו לזה. אנחנו מחכים למשחק הבא ואני חושב שיש לנו סיכוי, ננסה לנצל את זה. במשחק השני נשחק פתוח יותר וננסה לעבור שלב. אני בטוח שיהיה אצטדיון מלא בתל אביב ותהיה תמיכה גדולה, כמו בכל משחק".
קשר הצהובים גבי קניקובסקי הוסיף: "לא הופתעתי מהקבוצה שלי, באנו להשיג תוצאה טובה. 1:0 מאפשר לנו לשחק מול הקהל שלנו ולנסות לעלות, נקווה שנצליח. אנחנו באים לנצח בכל משחק, גם מול קבוצה מהרמות הגבוהות באירופה. בבית נעז יותר ונקווה לנצח. באנו לעשות את העבודה ואני שמח שעשינו יחסית תוצאה טובה. בהתחלה היינו קצת מפוחדים, אולי מהמעמד. לא כל יום באים לאצטדיון כזה ופוגשים קבוצה כזו. לאט לאט זה השתחרר. נצטרך להיות מכבי תל אביב ולשחק עם תעוזה בשבוע הבא. עכשיו חוזרים לליגה וגם שם יש לנו משימות. אנחנו ברצף טוב ורוצים להמשיך אותו".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
רוג'ר שמידט, מאמנה של פ.ס.וו, לא נשמע מוטרד לקראת הגומלין: "זה אתגר, אבל אני לא מודאג. יהיה קשה מול אצטדיון מלא ויריבה קשה שהתגוננה היטב כאן והגיעה למצבים בודדים, אבל יש לנו סיכוי טוב לעבור. במשחקים האחרונים בקושי אפשרנו לאיים על השער שלנו וזה טוב מאוד, ובשבוע הבא גם יחזרו כמה שחקנים".
על ערן זהבי אמר: "בשבוע הבא הוא יהיה יותר טוב. בבית הוא התקשה להותיר רושם מול קבוצתו הקודם. היו לו מעט הזדמנויות, אבל הוא לא היה מושלם בנגיעה האחרונה. הוא עבד קשה עבור בקבוצה, אבל אחרי תקופה בה נעדר בגלל פציעה קשה לחזור מיד לכושר. המשחק הזה יעזור לו לחזור ליכולת הטובה. הוא שחקן מנוסה ואני בטוח שיהיה שם עבור פ.ס.וו בשבוע הבא".


