יש סיכוי. מכבי תל אביב הפסידה הערב (חמישי) 1:0 לפ.ס.וו איינדהובן במשחק הראשון בנוקאאוט הקונפרנס ליג. הגומלין יהיה בבלומפילד בחמישי, אבל עוד לפני כן הצהובים יפגשו את הפועל חיפה ביום ראשון ואז יוכלו לחזור לחלום על שמינית הגמר באירופה.
מלאדן קרסטאיץ' אמר אחרי המשחק: "אני חושב שהיה משחק טוב, אולי במחצית הראשונה נתנו להם יותר מדי כבוד. ספגנו שער קל מדי. זו רק המחצית הראשונה ויש לנו עוד את המחצית השנייה בתל אביב. יכולנו לראות שהיו לנו הזדמנויות במשחק וננסה לנצל אותן במשחק השני. היה משחק טוב, כדורגל טוב ופתוח משני הצדדים. כמו שאמרתי, היה משחק טוב. ציפינו למשחק כזה. הרבה מאבקים טקטים, ציפינו לזה. אנחנו מחכים למשחק הבא ואני חושב שיש לנו סיכוי, ננסה לנצל את זה. במשחק השני נשחק פתוח יותר וננסה לעבור שלב. אני בטוח שיהיה אצטדיון מלא בתל אביב ותהיה תמיכה גדולה, כמו בכל משחק".
קשר הצהובים גבי קניקובסקי הוסיף: "לא הופתעתי מהקבוצה שלי, באנו להשיג תוצאה טובה. 1:0 מאפשר לנו לשחק מול הקהל שלנו ולנסות לעלות, נקווה שנצליח. אנחנו באים לנצח בכל משחק, גם מול קבוצה מהרמות הגבוהות באירופה. בבית נעז יותר ונקווה לנצח. באנו לעשות את העבודה ואני שמח שעשינו יחסית תוצאה טובה. בהתחלה היינו קצת מפוחדים, אולי מהמעמד. לא כל יום באים לאצטדיון כזה ופוגשים קבוצה כזו. לאט לאט זה השתחרר. נצטרך להיות מכבי תל אביב ולשחק עם תעוזה בשבוע הבא. עכשיו חוזרים לליגה וגם שם יש לנו משימות. אנחנו ברצף טוב ורוצים להמשיך אותו".
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
רוג'ר שמידט, מאמנה של פ.ס.וו, לא נשמע מוטרד לקראת הגומלין: "זה אתגר, אבל אני לא מודאג. יהיה קשה מול אצטדיון מלא ויריבה קשה שהתגוננה היטב כאן והגיעה למצבים בודדים, אבל יש לנו סיכוי טוב לעבור. במשחקים האחרונים בקושי אפשרנו לאיים על השער שלנו וזה טוב מאוד, ובשבוע הבא גם יחזרו כמה שחקנים".
על ערן זהבי אמר: "בשבוע הבא הוא יהיה יותר טוב. בבית הוא התקשה להותיר רושם מול קבוצתו הקודם. היו לו מעט הזדמנויות, אבל הוא לא היה מושלם בנגיעה האחרונה. הוא עבד קשה עבור בקבוצה, אבל אחרי תקופה בה נעדר בגלל פציעה קשה לחזור מיד לכושר. המשחק הזה יעזור לו לחזור ליכולת הטובה. הוא שחקן מנוסה ואני בטוח שיהיה שם עבור פ.ס.וו בשבוע הבא".


