אחרי שנרגעה מחגיגות הניצחון הבדרבי, מכבי תל אביב החלה בהכנות לקראת המשחק הראשון מבין שניים מול פ.ס.וו אינדהובן שייערך בחמישי הקרוב במסגרת שלב הנוקאאוט של הקונפרנס ליג (19:45, ספורט3). מחרתיים בבוקר תמריא הקבוצה במטוס חכור ישירות לשדה התעופה באיינדהובן במטרה להשיג תוצאה טובה במשחק, כזו שתעביר את ההכרעה לבלומפילד בעוד עשרה ימים.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
בשל העובדה שסיימה את הבית בקונפרנס ליג רק במקום השני אחרי לאסק לינץ, חייבת מכבי תל אביב לעבור את פ.ס.וו שנשרה מהליגה האירופית, כדי לעלות לשמינית גמר המפעל. מעבר למפגשים שיכולים להכניס הרבה כסף למכבי תל אביב, מדובר כמובן במשחקים מאוד מיוחדים שמצפים לשחקנים מול ערן זהבי. "ברור שזה יהיה מוזר לשחק מול ערן", אמרו הבוקר במכבי תל אביב.
"אבל זה היופי של הכדורגל שמזמן מפגשים כאלה מיוחדים. כמו שלערן יהיה מיוחד לשחק מול מכבי תל אביב ובטח בבלומפילד, גם למי ששיחק איתו כאן במכבי ובנבחרת יהיה מוזר. גם לנו וגם לערן זה יהיה מאוד מוזר".
מאמן מכבי תל אביב מלאדן קרסטאיץ' יצטרך להחליט אם הוא שומר על ההרכב שלו מהדרבי או שעושה שינויים במערך וגם בהרכב. יתכן שג'ורג'ה יובאנוביץ' יפתח בהולנד אחרי שעלה בשני המשחקים האחרונים מהספסל וכבש בכל משחק שער ניצחון.


