מכבי נתניה סימנה לעצמה וי גדול על סדרת המשחקים עם שלוש הגדולות - מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע - לאחר שצברה חמש נקודות מתשע אפשריות, ולא הפסידה לאף אחת מהן.
הניצחון בשבת נגד באר שבע בטרנר הכניס את נתניה בחזרה למאבק על כרטיס לפלייאוף העליון וכעת תנסה הקבוצה לחבר נצחון שני ברציפות, כשתארח בשבת את הפועל ירושלים. בהנהלת המועדון רוצים לנצל את שעת המשחק המוקדמת כדי להביא כמה שיותר אוהדים וקבעו מחיר אחיד של 50 ש"ח בכל האצטדיון.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
בצד המקצועי צפוי המאמן בני לם לקבל בחזרה את פארפה גיאגון, שהחלים מקרע בשריר הירך האחורי וישוב בשבת לסגל. עדיין לא ברור אם הקשר יחזור ישירות להרכב או שהמאמן יעדיף לשלבו בהדרגה כמחליף מהספסל.
החלוץ הגנאי פטריק טוומאסי נחת אתמול (שלישי) בישראל וכבר הספיק לערוך אימון אחד עם הקבוצה. טוומאסי שהגיע מהליגה השנייה בגרמניה וחתם בנתניה ביום האחרון של חלון ההעברות, עדיין לא נמצא בכושר משחק ובקבוצה ייתנו לו את הזמן להשתלב ולהסיר חלודה בהדרגתיות. יחד עם זאת יש סיכוי סביר שהחלוץ החדש ייכלל בסגל כבר בשבת הקרובה נגד הפועל ירושלים.


