אחרי יומיים של חופש שנועדו לתת לשחקנים להירגע מכל ההמולה שהיתה סביב הקבוצה בשבת עם ההפסד למכבי נתניה, חזרו הבוקר שחקני הפועל באר שבע לפעילות מלאה. הבעלים אלונה ברקת, ששמרה על שקט תקשורתי מאז מוצאי שבת למרות אירועים שונים שהיו באצטדיון טרנר ומחוצה לו, הנחתה את כל הגורמים במועדון להניח הכל בצד כדי לתת לשחקנים ולצוות שקט על מנת שיוכלו להגיע מוכנים למשחק החוץ הקשה באשדוד.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(18+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
במועדון צפו אמש במשחק של מכבי חיפה מול מ.ס. אשדוד והוא עניין אותם משני היבטים. מצד אחד מכבי חיפה היא היריבה של הפועל באר שבע על האליפות. מצד שני מ.ס. אשדוד תפגוש את הפועל באר שבע בשבת והיא תגיע אחרי התבוסה שספגה אמש. "אף פעם לא נוח לקבל יריבה שחטפה שישייה ועוד בבית שלה", אמרו הבוקר שחקנים בהפועל באר שבע. "ברור שאשדוד תבוא בשבת לשחק על הכבוד שלה ואנחנו נקבל אותה ונצטרך גם להתעלות על הבעיות שלנו וגם להתגבר על השאיפות שלהם. אי אפשר היה לקבל תסריט יותר גרוע, אבל זה יהיה מבחן אופי עבורנו. עם כל הקשיים, נצטרך לבוא ולנצח".
בהפועל באר שבע יחסרו בשבת את רמזי ספורי שהורחק מול מכבי נתניה וזו אמורה להיות עוד הזדמנות לדור מיכה לנסות ולקחת את העניינים לידיו. באשר ליריבה מכבי חיפה, היה מי שאמר הבוקר בהפועל באר שבע: "אנחנו צריכים להיות גאים שבעונה כזו שמכבי חיפה מפרקת כאן כמעט כל דבר, הפועל באר שבע נמצאת בתחרות איתה במחזור ה-21. עד המחזור האחרון היינו איתם בשוויון נקודות ועל זה אנחנו צריכים להיות גאים ולא להתבייש במה שעשינו העונה".


