אחרי שאתמול בית"ר ירושלים הודיעה שהקבוצה מכרה למ.ס אשדוד את הזכויות על השחקנים אביאל זרגרי וירדן שועה בתמורה ל 5.5 מיליון שקל - היום (רביעי) אשדוד מודיעה שההסכם מבוטל.
מאשדוד נמסר היום: "בהמשך לפרסומים מאמש, מועדון ספורט אשדוד מודיע כי לא תהיה כל עסקה מכל סוג שהיא עם מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים לרכישה או לקבלת אופציה של מי משחקני בית"ר. מ.ס אשדוד מאחלת הצלחה למועדון הכדורגל בית"ר ירושלים".
כזכור, אתמול בית"ר ירושלים הודיעה לתקשורת כי "נמצא פתרון לבעיה הכספית אליה נקלע המועדון... לשמחתנו, הצליח המועדון לסכם על הלוואות מגורמים שונים, אשר ילוו למועדון את הסכומים הדרושים, בעזרתם נוכל לסיים את העונה".
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.