מ.ס. אשדוד עדיין נאבקת על הכניסה לפלייאוף העליון עונה שנייה ברציפות, אבל השחקנים שלה הם המבוקשים ביותר בחלון ההעברות הנוכחי. בראשם נמצא כידוע מוחמד כנעאן, שזוכה לביקוש אצל שלוש הגדולות, אשר מוכנות לשלם הרבה עבורו.
מכבי תל אביב הכי רצינית לגבי כנעאן ומוכנה לפתוח את הכיס עמוק מאוד, וכך גם מכבי חיפה והפועל באר שבע, אבל לא רק כנעאן נמצא ברשימות של הקבוצות הגדולות. ננאד צבטקוביץ' שם וגם עוז בילו וזוהר זסנו. נבדל מהם הוא קני סייף, מאחר שהוא אינו שחקן של מ.ס. אשדוד, אבל אם אשדוד היתה רוצה לשחרר אותו בחלון ההעברות הזה בהשאלה עד סוף העונה לקבוצה אחרת, היו הרבה קופצות.
מי שעשה היום קצת סדר בכל העניין סביב שחקניו הוא ג'קי בן זקן. לאור כל ההמולה התקשורתית באשר לשחקנים של מ.ס. אשדוד, הבעלים של המועדון אמר: "אשדוד לא תמכור שום שחקן בחלון ההעברות הנוכחי". בן זקן מעוניין שרן בן שמעון והשחקנים יביאו את אשדוד לפלייאוף העליון במחזורים שנותרו ולשם כך הוא הנחה את כל הגורמים במועדון למצוא שני זרים לקישור ולהתקפה ב-48 השעות שנותרו כדי לא להישאר בסגל הנוכחי עד סוף העונה.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


