מ.ס. אשדוד עדיין נאבקת על הכניסה לפלייאוף העליון עונה שנייה ברציפות, אבל השחקנים שלה הם המבוקשים ביותר בחלון ההעברות הנוכחי. בראשם נמצא כידוע מוחמד כנעאן, שזוכה לביקוש אצל שלוש הגדולות, אשר מוכנות לשלם הרבה עבורו.
מכבי תל אביב הכי רצינית לגבי כנעאן ומוכנה לפתוח את הכיס עמוק מאוד, וכך גם מכבי חיפה והפועל באר שבע, אבל לא רק כנעאן נמצא ברשימות של הקבוצות הגדולות. ננאד צבטקוביץ' שם וגם עוז בילו וזוהר זסנו. נבדל מהם הוא קני סייף, מאחר שהוא אינו שחקן של מ.ס. אשדוד, אבל אם אשדוד היתה רוצה לשחרר אותו בחלון ההעברות הזה בהשאלה עד סוף העונה לקבוצה אחרת, היו הרבה קופצות.
מי שעשה היום קצת סדר בכל העניין סביב שחקניו הוא ג'קי בן זקן. לאור כל ההמולה התקשורתית באשר לשחקנים של מ.ס. אשדוד, הבעלים של המועדון אמר: "אשדוד לא תמכור שום שחקן בחלון ההעברות הנוכחי". בן זקן מעוניין שרן בן שמעון והשחקנים יביאו את אשדוד לפלייאוף העליון במחזורים שנותרו ולשם כך הוא הנחה את כל הגורמים במועדון למצוא שני זרים לקישור ולהתקפה ב-48 השעות שנותרו כדי לא להישאר בסגל הנוכחי עד סוף העונה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".


