שחקנה של מכבי נתניה, אבובאקר דומביה, סיכם הערב את תנאיו במכבי פתח תקוה. החלוץ מחוף השנהב שכבר היה בדרכו להפועל נוף הגליל, יצטרף בסופו של דבר למלאבסים שמדורגים אחרונים בטבלה ומנסים לשדרג את החלק הקדמי.
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
החלוץ מחוף השנהב, 22, רשם העונה 13 הופעות ליגה במדים הצהובים העונה וכבש שני שערים. זו עונתו השנייה של דומביה בנתניה. מי שישוחרר מהסגל של פתח תקוה, הוא אלסאן דומביה, שיושאל לאחת מקבוצות הליגה הלאומית, כאשר בשלב זה הפועל כפר סבא היא המועמדת המובילה לקלוט אותו. החלק ההתקפי של מכבי פתח תקוה כולל כרגע את ג'יימס אדניי, מוחמד עוואד, אור אינברום וגם דור ג'אן שפצוע לתקופה ארוכה.


