המצב בבית"ר ירושלים לא פסח על ערן זהבי, שהיום (שלישי) הגיב לפוסט של סוכן הכדורגלנים הוותיק, רונן קצב, בנושא. קצב התייחס לפרסומים על תכנית הקיצוצים של בית"ר ירושלים וביקר בחריפות את בקרת התקציבים, שאמורה להגן על הכדורגלנים בדיוק בזמנים כאלה.
קצב פרסם פוסט וכתב: "דיוק בשביל זה נוצרה הבקרה הכספית כדי להגן על השחקן ואנו רואים פעם אחר פעם שזה לא באמת קורה. הכדורגל קודם כל ולפני הכל הוא של הקהל והשחקנים ואם קהל עצום של קבוצה כמו בית"ר נפגע והשחקנים לא מקבלים את מה שמגיע להם לפי החוק אז מה שווה הכל? השתיקה של ארגון השחקנים עד עכשיו היא פשוט מקוממת אותי. ארגון חזק משבית את הליגה או אפילו יוצר מחאה בסיסית של דקה ראשונה לא משחקים".
זהבי הגיב לסוכן: "כל מילה בסלע, הגיע הזמן שיבינו שבלי השחקנים והאוהדים כל ההצגה הזו שנקראת כדורגל לא יכולה להתקיים אבל יש לי הצעה אחרת: אם המועדון יכול לפטר שחקנים בלי פיצוי, אולי גם השחקנים יוכלו לעשות את זה? נראה את המועדון המספיק אמיץ כשאחד מהשחקנים הכי חשובים שלו יגיש לו מכתב התפטרות. אולי ככה יבינו ויתאחדו כולם ביחד נגד הדבר הזה".
רגיל (7) 112
16:30

שטוטגרט

הופנהיים
שטוטגרט היא המועמדת לניצחון כאן; היא מציגה כדורגל דומיננטי העונה בבית, מול הופנהיים שנוטה לספוג שערים קלים מדי במשחקי חוץ.
רגיל (7) 143
17:00

וולבס

ברנטפורד
וולבס היא היורדת הבטוחה עם 2 נקודות העונה, בעוד ברנטפורד הפסידה 3 מ-4 האחרונים שלה, אך אלו היו משחקים קשים והיא חייבת את הנקודות פה במאבק שלה. ברנטפורד תדע להתעלות פה מול שק החבטות של הליגה
רגיל (7) 181
17:30

הפועל ירושלים

הפועל חיפה
שתי הקבוצות חזרו לנצח במחזור הקודם, הירושלמים נגד אשדוד והחיפאים מול טבריה. הפועל חיפה מתקשה בחוץ העונה בעוד הפועל ירושלים מאוד לא יציבה. מפגש שיסתיים ללא הכרעה
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.


