12 דקות לפתיחת המשחק בין מכבי תל אביב למכבי נתניה, יציינו הערב (שבת, 17:20, ספורט4) במכבי תל אביב 20 שנה למקרה הטראגי של כדורגלן הקבוצה מני לוי. ביום רביעי הקרוב, ה-26 בינואר, ימלאו 20 שנה בדיוק לאירוע שמלווה כל אוהד של מכבי תל אביב, הנפילה של מני לוי באצטדיון טדי במהלך המשחק מול בית"ר ירושלים בשנת 2002, אירוע ממנו לא הצליח להתאושש הכדורגלן המוכשר.
משפחתו של מני לוי נאבקת כבר 20 שנה על בריאותו כדי שיוכל להתמודד עם הקשיים הבלתי אפשריים שנוצרו עקב הפגיעה הקשה בלבו וכתוצאה ממנה ההשלכות הרפואיות הקשות על תפקודו עקב זמן ממושך שלא הגיע חמצן למוחו.
במשך 20 שנה מלווה המקרה המצער את המועדון ואוהדי הקבוצה מקדישים בכל משחק בדקה ה-12 שיר ללוי שנמצא בבית הוריו בכפר שלם בדרום תל אביב מאז מה שקרה ובני המשפחה מקדישים במסירות רבה חלק נכבד מחייהם למענו.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הערב לפני המשחק מול מכבי נתניה, בדיוק 12 דקות לפני שריקת הפתיחה, כמספר החולצה שלבש המגן הימני, יקראו במכבי תל אביב טקסט למענו ויזכירו את השחקן שניבאו לו גדולות במכבי תל אביב ובנבחרת ישראל, אבל האירוע המטלטל שעבר גדע הכל.