12 דקות לפתיחת המשחק בין מכבי תל אביב למכבי נתניה, יציינו הערב (שבת, 17:20, ספורט4) במכבי תל אביב 20 שנה למקרה הטראגי של כדורגלן הקבוצה מני לוי. ביום רביעי הקרוב, ה-26 בינואר, ימלאו 20 שנה בדיוק לאירוע שמלווה כל אוהד של מכבי תל אביב, הנפילה של מני לוי באצטדיון טדי במהלך המשחק מול בית"ר ירושלים בשנת 2002, אירוע ממנו לא הצליח להתאושש הכדורגלן המוכשר.
משפחתו של מני לוי נאבקת כבר 20 שנה על בריאותו כדי שיוכל להתמודד עם הקשיים הבלתי אפשריים שנוצרו עקב הפגיעה הקשה בלבו וכתוצאה ממנה ההשלכות הרפואיות הקשות על תפקודו עקב זמן ממושך שלא הגיע חמצן למוחו.
במשך 20 שנה מלווה המקרה המצער את המועדון ואוהדי הקבוצה מקדישים בכל משחק בדקה ה-12 שיר ללוי שנמצא בבית הוריו בכפר שלם בדרום תל אביב מאז מה שקרה ובני המשפחה מקדישים במסירות רבה חלק נכבד מחייהם למענו.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
הערב לפני המשחק מול מכבי נתניה, בדיוק 12 דקות לפני שריקת הפתיחה, כמספר החולצה שלבש המגן הימני, יקראו במכבי תל אביב טקסט למענו ויזכירו את השחקן שניבאו לו גדולות במכבי תל אביב ובנבחרת ישראל, אבל האירוע המטלטל שעבר גדע הכל.