אחרי שכבש שער בתוספת הזמן בניצחון 1:3 של מכבי תל אביב על הפועל ירושלים, עידו שחר נפרד, לפחות זמנית, ממועדון נעוריו. הצהובים הודיעו הערב (רביעי) כי הם מימשו את האופציה בחוזהו של הקשר בן ה-20 בשתי עונות נוספות, עד לסיום עונת 2023/24, וכי את שארית העונה הנוכחית הוא יבלה בהשאלה במכבי פתח תקוה.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
שחר הביע את רצונו בפני הנהלת מחזיקת הגביע לצאת להשאלה כדי לצבור דקות משחק, אך תחילה הבקשה נדחה על ידי מאמן הצהובים מלאדן קרסטאיץ', שהעדיף לשמור על סגל רחב ככל הניתן. עם זאת, בסופו של דבר הסכימו בקרית שלום לקבל את רצונו של הקשר.
הקשר ערך העונה 12 הופעות במדים הצהובים בכל המסגרות, בהן הבקיע שער אחד ובישל אחד נוסף. כעת הוא יחזק את קבוצתו של ניר קלינגר מהמקום האחרון בטבלה, וינסה לסייע לה במאבקי ההישרדות בליגת העל. כמו כן, המלאבסים ינסו להפתיע את הפועל באר שבע בגביע המדינה, מולה יתמודדו במפגש כפול במסגרת רבע הגמר.



