הקשר הברזילאי מתאוסיניו עזב את מ.ס. אשדוד וממתין לאישור של בית"ר ירושלים על מנת לעבור לקבוצה במולדתו, שמעוניינת לצרף אותו באופן מיידי בחוזה עד ינואר 2023. מתאוסיניו שיחק מתחילת העונה כמושאל במועדון מעיר הנמל, שהשתתף בשליש משליש משכרו החודשי. הצדדים הגיעו להחלטה הדדית על פרידה ובימים האחרונים השחקן כבר לא הופיע לאימונים.
כאמור, מתאוסיניו מחכה כעת לאור ירוק מבית"ר, שעבורה זו אמורה להיות עסקה משתלמת, שכן הקבוצה הברזילאית שמעוניינת בקשר מוכנה לשלם את מלוא השכר שלו.
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק וסכנין יודעת שזהו משחק בית שאסור לה לאבד בו נקודות. ניצחון למארחת
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה. ניצחון ביתי
שחרורו של מתאוסיניו יפנה למ.ס. אשדוד מקום לצירוף זר נוסף, זאת לאחר שהמעבר של פאהד באיו לשורות בני סכנין אפשר את הצטרפותו של היווני דימיטריוס דיאמנטקוס. לאחר שהברזילאי ייגרע מהסגל שלה, אשדוד תוכל לרשום זר אחר במקומו ובקבוצה של רן בן שמעון כבר עוקבים אחר כמה שחקנים, וצפויים לבחור אחד מהם בקרוב.
הדרומיים, שרשמו ניצחונות ליגה מעודדים על נוף הגליל ובית"ר בשני המחזורים האחרונים, יתארחו מחר (ראשון, 19:00) אצל הפועל חדרה בתקווה להמשיך במומנטום החיובי.


