סטפן מלול הוא איש עסקים, שאחד המרכזי שבהם הוא עסק לשיווק בשר כשר. לפי ידיעה שפורסמה בצרפת, בפברואר 2020, לא כל כך מזמן הצליח מלול לרכוש משחטה ושילם על זה בסך הכול יורו אחד למשפלת סרז'ן ולאב המשפחה דידייה כיוון שהללו חששו מפשיטת רגל אחרי שנתיים עסקיות קשות. מטרת המשפחה הייתה להמשיך להחזיק בחיים את העסק שיקר לליבם ולא לשלוח את העובדים הביתה.
למרות זאת, בדצמבר 2020, בסך הכול עשרה חודשים אחרי שהשתלט על העסק, מלול כבר סגר אותו. לחברה היו 12 עובדים בסך הכול וגם הם פוטרו ובאו בהאשמות קשות כלפי מלול.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
מלול עצמו אמר אז: "עם הסגרים, איבדנו את השווקים שלנו כי נסגרו הרבה מסעדות. כשהשתלטתי על החברה כבר היו בעיות. מישהו היה צריך לשנות את אופן הפעולה של החברה כבר לפני מספר שנים. כדי שאפשר יהיה לעשות עבודה, אתה צריך להחזיק בבעלות על הנכס. כשאני קניתי את החברה, הייתי צריך גם לעבור לשם וזה לא קרה. גיליתי את התנאים הבעייתים של הנכס רק אחרי שקניתי את החברה".
המשפחה שמכרה למלול את העסק, "סרז'ן", טענה שהציגה לו את מצב המקום לאשורו טרם הרכישה ולא הסתירה ממנו את זה שמדובר במקום ישן. "בשלב מסוים רצינו למכור לו את המבנה עצמו, כבר חתמנו על מכירה, אבל זה לא קרה. איך יכולנו למכור לו את המקום כשהוא כבר לא שילם משכורות? לא היינו צריכים לתת לו להשתמש בשם שלנו כי בסופו של דבר זה המוניטין שלנו שנפגע".
גורם נוסף שהיה מעורה בעניינים אמר אז: "כשאתה רואה את הפוטנציאל ואת היקף העסקים פה אז חבל שהעסק נסגר. עצוב שככה זה נגמר. המשחטה נסגרה כי לא שילמנו לספקים ולא בגלל חוסר פעילות".
חברה שעבדה עם משחטות באזור בשם CAFO החליטה בשלב מסוים להפסיק לעבוד עם "סרז'ן". "החברה הייתה חייבת לנו כסף לפני שהיא נמכרה", אמרו שם, "אבל אחרי זה המצב רק החמיר. נתנו למלול אולטימטום, אבל התשלומים תמיד נדחו, החובות גדלו מדי חודש. זה הקשה עלינו מאוד וגם על המגדלים. היינו חייבים לשים לזה סוף. אנחנו מצטערים מאוד עבור משפחת סרג'נט".


