החלוץ פאהד באיו הושאל היום (ראשון) ממ.ס. אשדוד לבני סכנין. שרון מימר מאוד מעריך את החלוץ האוגנדי וגילה בו עניין הולך וגובר בתקופה האחרונה, וכשבאשדוד החליטו לאפשר לו לעזוב בהשאלה, סכנין נכנסה מיידית לתמונה.
בעוד אשדוד פינתה מקום במכסת הזרים אחרי שצירפה בסוף השבוע את דימיטריוס דיאמנטקוס, סכנין הרוויחה כשהוסיפה עומק לחלק הקדמי. בתחילת העונה החתימה הקבוצה את שחקני ההתקפה ריצ'רד גאג'ה ואנתוני וארן, אבל הראשון סבל מבעיות בריאות ועזב, בעוד וארן גמר את העונה עם פציעה.
באיו הוא החלוץ המוביל של נבחרת אוגנדה עם 7 שערים ב-15 הופעות, אבל העונה הוא לא הצליח להותיר חותם בליגת העל וכבש רק שער אחד (לעומת 6 בעונה שעברה). בסכנין הוא מקווה למצוא את הפוקוס מול השער.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
תוצאות משחקי יום שבת בליגת העל
הפועל חיפה - הפועל תל אביב 2:0
הפועל נוף הגליל - עירוני קרית שמונה 6:2
מכבי פתח תקוה - מכבי חיפה 4:0
מכבי תל אביב - הפועל באר שבע 0:1


