במכבי פתח תקוה עושים מאמצים קדחתניים לחזק את הקבוצה עם פתיחת חלון ההעברות. המאמן החדש ניר קלינגר, בוחן את צירופם של כמה שחקנים, בעיקר לחלק הקדמי שלא עומד בציפיות. היו"ר אבי לוזון שמודע למצב הקשה בטבלה, כבר התבטא בנושא ואמר שלא יהיה מנוס מצירופם של לפחות 3-4 שחקנים ושהמאמן יקבל כמעט את כל מי שיבקש.
שני השמות החמים כעת על הפרק הם אדווין ג'סי מבית"ר ירושלים ואדוארדו גררו ממכבי תל אביב, כאשר בפתח תקוה ממתינים שהשניים יקבלו תחילה הודעות שיחרור מקבוצותיהם, בטרם יחלו במגעים רשמיים איתם.
"השוק הישראלי חלש מאוד, נצטרך לפגוע טוב בגזרת הזרים כי אסור לנו לעשות טעויות בחלון הזה", אמר גורם במועדון. בפתח תקוה מבינים שמצבה הקשה של הקבוצה, עשוי לגרום לשחקנים שלא להגיע והדבר יאלץ את ראשי המועדון לפתוח את הכיס ולהציע סכומי כסף שיפתו את המועמדים להגיע.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
אבי לוזון ימשיך גם היום במאמציו לשנות את רוע הגזירה בנוגע להפחתת כמות האוהדים שמותרת להיכנס כעת לאצטדיון בפתח תקוה. כזכור בעקבות אירועי המשחק בסכנין, אליו נכנסו למעלה מ-1,500 צופים מעל המותר וכן הבלגן בכניסות בטדי במשחק הדרבי הירושלמי, הוחמרו דרישות הרישוי של משרד הכלכלה, וגרמו לכך שהופחתה כמות הצופים המאושרת מ-11,300 ל-8,500 בלבד.
בשבת יארחו המלאבסים את האלופה הלוהטת מכבי חיפה. בשל בעיה שנוצרה בכניסות האלקטרוניות ביציע המזרחי והחמרת הדרישות, יוכל היציע המזרחי בו אמורים לשבת הירוקים, להכיל כ-4,000 צופים בלבד במקום למעלה מ-6,000. לוזון להגיע לפתרון זמני למשחק בשבת על ידי קבלת אישור לקורא כרטיסים אלקטרוני שיוצב בכניסות שבהן יש כעת תקלות.



