מ.ס. אשדוד חזרה לנצח הערב (ראשון) כשהביסה 0:3 את הפועל נוף הגליל, שמצדה ממשיכה להפסיד ולהעמיק את הבור אליו נפלה מאז אמצע הסיבוב הראשון. הקבוצה מעיר הנמל פתחה פער של 7 נקודות מהקו האדום הודות לשערים של מוחמד כנעאן, יעקב בריהון (שבישלו האחד לשני) ועוז בילו. העולה מהליגה הלאומית נותרה מתחת לקו האדום, ותקווה כי פתיחת חלון ההעברות תביא עמה את השינויים הדרושים כדי לשפר עמדות במאבק נגד הירידה.
מאמן מ.ס. אשדוד רן בן שמעון אמר בסיום: "משחק מאוד מרשים, במיוחד בנקודת ההתחלה שבאנו לפה. היינו צריכים להמשיך אחרי הפתיחה הטובה, היו לנו 20-25 דקות פחות טובות, אבל אחרי שלושה הפסדים - כל הכבוד לשחקנים. אני מרגיש גאווה גדולה מאיך שהקבוצה שיחקה. אם להסתמך על יכולת, הקבוצה הזו צריכה להסתכל למעלה, יש פה סגל טוב. הייתה מלחמה מדהימה של השחקנים, היינו עם הלהט הנכון. יש פה שחקנים שלא שיחקו תקופה ארוכה, כמו בריהון שהיה מצוין וכבש את אחד השערים היפים השנה. שלושת הבלמים חזרו עם כל הקושי, והמשיכו את העונה הטובה".
קשר המנצחת קני סייף הוסיף: "חשוב שניצחנו, זה היה משחק משמעותי והאנרגיות טובות. אנחנו מסתכלים למעלה, לא על הקו האדום. אנחנו רוצים להיות בפלייאוף העליון ועל זה חושבים. באים לכל משחק כדי לקחת את הנקודות. דודו דהאן מטפל בעניינים שלי ואני לא יודע כלום לגבי מעבר. חשוב לי לעזור לאשדוד ובזה אני מתרכז".
המאמן המפסיד, ירון הוכנבוים ששוב שמע קריאות "תתפטר" ממעט האוהדים שהגיעו לבלומפילד, אמר: "אני ברגשות מעורבים. התוצאה גבוהה, אבל מי שהיה במשחק ראה שלא נפלנו מאשדוד. במחצית הראשונה, למרות התוצאה, היינו הרבה יותר דומיננטיים והגענו להרבה מצבים. אנחנו פשוט מקבלים החלטות לא נכונות שמסבכות אותנו. יכול להיות שאני צריך לקבל החלטות אחרות לגבי מי שצריך לשחק, אנחנו לא יכולים להיות כל כך נאיביים. מבחינתי זה חוסר אחריות. אני מקווה שיצטרפו עוד שחקנים ונצא מזה".
הקפטן ג'ניה ברקמן סיכם: "באסה להתחיל ככה את השנה, ההרגשה לא טובה בכלל. אנחנו כל פעם צריכים לרדוף אחרי קבוצות וזו בעיה. איבדנו את הביטחון, אנחנו צריכים לחזור לעשות את הדברים הפשוטים ולהבין שאנחנו קבוצת תחתית. המאמן הוא לא הבעיה, אנחנו השחקנים לא נראים טוב. אנחנו אלה שטועים וסופגים יותר מדי גולים. קבוצת תחתית שרוצה לשרוד בליגה לא יכולה לחלק מתנות כאלה".
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(4.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
יתרון (5) 261
21:30

אולימפיה מילאנו
(4.5+)

הפועל תל אביב
מילאנו מספיק מוכשרת התקפית כדי להתמודד עם הפועל ת"א בביתה, והגנתית היא יכולה לאתגר אותה לא פחות משעשו פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס. משחק צמוד, מילאנו יכולה לעמוד בליין
הפועל נוף הגליל תחזור לשחק בשבת הקרובה, בבית נגד עירוני קרית שמונה, בעוד מ.ס. אשדוד תתארח אצל בית"ר ירושלים ביום ראשון.


