מכבי חיפה
האלופה השלימה את ההכנות למשחק מחר (שבת, 15:00) מול הפועל ירושלים בגביע המדינה. מאמן הירוקים ברק בכר לא תרגל הרכב מובהק אך ההערכה שהוא יעשה רוטציה וייתן לכמה שחקנים שאינם שחקני הרכב בדרך כלל בתקופה האחרונה לפתוח בהרכב. מי שנמצאים בתמונת ההרכב הם עופרי ארד, מאור לוי וכן שוער המשנה רועי משפתי, כאשר ישנה התלבטות האם גם לפתוח עם ריאן סטריין או לשלב אותו במחצית השנייה. גם בחוד בן שהר או גודסוויי דוניו צפויים לקבל את ההזדמנות בהרכב. מי שלא יהיו בסגל בשל פציעות הם מחמוד ג'אבר, סאן מנחם, נטע לביא וטאלב טואטחה. כ-16,500 אוהדים כבר רכשו כרטיסים והבטיחו את מקומם במשחק, כשההערכה היא שלא מעט משפחות וילדים יגיעו בשל השעה המוקדמת.
בכר דיבר לקראת המשחק ואמר: "אנחנו רוצים לעבור שלב מול קבוצה שנמצאת בכושר טוב והיא מליגת העל. אנחנו משחקים בבית לעיני הקהל שלנו ובטוח שבשעה טובה כזו יהיה קהל מגוון עם משפחות ונרצה לעשות משחק טוב".
רז מאיר הוסיף: "משחק ראשון בגביע מול קבוצה בליגת העל, ואנחנו יודעים שלגביע חוקים משלו. אנחנו מקווים באצטדיון הביתי עם הקהל לעשות את העבודה".
הפועל ירושלים
מאמן הפועל ירושלים זיו אריה אמר לקראת המשחק: "קיבלנו הגרלה יוצאת דופן, אבל ננסה לעשות את מה שניתן. כמובן שהליגה בראש מעיינינו והדגש של המועדון הוא לקראת משחקי הליגה הקרובים והעומס הגדול שצפוי לנו בשבור הקרוב. ההרכב והסגל יותאמו לסיטואציה אבל נבוא לעשות מה שאפשר כדי להפתיע".
הרכבי הקבוצות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
במחזור הליגה הבא תפגוש מכבי חיפה את הפועל חדרה.


