הנהלת מכבי חיפה הוציאה הודעה ברשתות החברתיות בה היא קוראת לקהל להגיע למשחק הערב (ראשון, 20:15 בספורט4) מול הפועל נוף הגליל לאחר שהמחירים הורדו ל-60 שקלים לפני עמלה ויעלו לאוהדים 70 שקלים לאחר העמלה.
למרות ההודעה על הורדת המחירים וכן למרות הקריאה הרשמית של המועדון, ארגוני האוהדים ממשיכים לקרוא לקהל הרחב למחות ולא להגיע, כאשר הרצון העיקרי הוא להבהיר לכל ראשי הקבוצות שלא יהיה ניתן יותר לנסות להעלות מחירים לקהל הירוק שמגיע כידוע בהמוניו למשחקי חוץ וכן כמסר לכל קופות הכרטיסים שנושאי העמלות לא מקובל על האוהדים הירוקים.
כעת, השאלה הגדולה היא האם הקהל הרחב ייענה לקריאת המועדון ויגיע למשחק, כשמעט יותר מ-3,000 כרטיסים הוקצו לאוהדים הירוקים. אמש, עד סגירת המכירה נמכרו כ-500 כרטיסים לאוהדי חיפה ושתי הקבוצות מקוות שהמכירה היום תתעורר ואוהדים רבים של הירוקים יגיעו למשחק. גם בקרב הקהל הרחב הדעות חלוקות האם לאחר ההורדה המשמכעותית של המחיר יש להגיע או שמא צריך למחות ולשלוח מסר תקיף לכל ראשי הקבוצות ולקופות הכרטיסים.
בנושא אחר הקשור לאוהדים, תובע ההתאחדות החליט להעמיד לדין את הירוקים בגין התפרעות אוהדים והתנהגות בלתי הולמת של קהל האוהדים בנסיבות מחמירות במשחק החוץ נגד הפועל תל אביב באצטדיון בלומפילד. כזכור, האוהדים הירוקים השחיתו כיסאות ביציעים שאכלסו אותם וריססו כתובות בתאי השירותים באצטדיון. בנוסף, האוהדים הירוקים זרקו מספר פעמים לעבר כר הדשא מצתים וכוסות שתייה, ובתוספת הזמן אף הדליקו רימון עשן ביציע, אך לא השליכו אותו למגרש.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
בצד המקצועי ברק בכר ביקש מחניכיו להגיע באותו קצב ואותה דריכות כמו במשחק הדרבי ביום חמישי וכן ביקר אותם גם על העובדה שהיריבה העירונית הייתה יכולה לכבוש כמה שערים קלים במיוחד במהלך המשחק. חוסה רודריגס עשוי להיכנס להרכב על חשבונו של עלי מוחמד.


