עירוני קרית שמונה הודיעה היום (רביעי) כי בלמה עאיד חבשי נמצא חיובי לנגיף הקורונה, מה שיגרום לו להחמיץ את המשחק נגד הפועל באר שבע בשבת (15:00 בספורט4) במסגרת המחזור ה-10 בליגת העל.
במועדון קיבלו את הבשורה בהפתעה גמורה, לאור העובדה שחבשי התחסן שלוש פעמים. מלבדו, שני שחקנים נוספים התלוננו שאינם חשים בטוב ונשלחו לבדיקות קורונה.
בעירוני קרית שמונה מקווים כי אותם שחקנים ייצאו שליליים: "הייתה רוח מאוד חיובית בשבועיים האחרונים, עכשיו הבשורה על חבשי קצת מורידה את זה. מדובר במכה מקצועית, אבל נצטרך להתמודד איתה", אמרו במועדון.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
כזכור, במהלך פגרת הנבחרות בוצע בקבוצה חילוף בעמדת המאמן, לאחר שעמיר נוסבאום פוטר בעקבות התבוסה 4:0 למכבי חיפה במשחק האחרון ובמקומו מונה סלובודאן דראפיץ'. הכחולים נועלים את טבלת ליגת העל, כך שההיעדרות של חבשי, זאת לפני שנודע האם שחקנים נוספים יחמיצו לפחות את המשחק הקרוב, בהחלט מהווה בשורה רעה לקראת משחק שבו עירוני קרית שמונה צריכה להתחיל לצבור נקודות כדי לשפר עמדות בתחתית.