חתיכות של עוף מבותר פוזרו היום (רביעי) בפתח ביתה של מנכ"לית הפועל תל אביב אודליה פרידמן כאשר בני משפחתה נכחו במקום. כזכור, חלק מאוהדי הקבוצה כועסים על כך שמנויי שערי 4-5 ייאלצו לשלם על כניסה למשחקי הבית מול מכבי חיפה והפועל ירושלים בהם שערים אלה יהיו סגורים לכניסת הקהל.
בהודעה רשימת שיצאה מטעם המועדון נכתב: "הגיע הזמן שרשויות החוק ישימו סוף לתופעה הבזויה, בה ראשי המועדון ומשפחותיהם צריכים לחוש מאוימים בכל פעם שהחלטה של ההנהלה לא נראית לאנשים מסוימים". בכך התייחסו ראשי הפועל תל אביב לכעס של האוהדים. בנוסף, נמסר מהמועדון כי הוגשה תלונה במשטרה.
אל תפספס
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
עוד נכתב בהודעה הרשמית: "מועדון הכדורגל הפועל תל אביב ימשיך את המאבק בפורעי החוק שמובילים את המועדון לבתי הדין שבוע אחר שבוע, פוקדים את בתי הבעלים וההנהלה כדרך קבע ופוגעים, מעל הכל, במועדון".
יו"ר מנהלת הליגות ארז כלפון התייחס למקרה: "עולם הכדורגל שלנו לא מקבל התנהגויות בזויות של עבריינים. אני רוצה לחזק את מנכ"לית הפועל תל אביב, אודליה פרידמן. היא, כמו שאר אנשי המפתח במועדוני הכדורגל, מגיעים כדי לסייע לקבוצות ולקדם את הכדורגל הישראלי. אני קורא למשטרה לחקור מהר את האירוע האלים והמביש הזה ולהבטיח שאותם עבריינים אלימים ייתפסו ויורחקו מהכדורגל לצמיתות. יש להעמידם לדין בהקדם האפשרי ולהענישם בחומרה".
