לאחר שאתמול (שני) הגישה הפועל תל אביב בקשה לביטול פסק הבוררות בנוגע למאור בוזגלו, המועדון הגיש בקשה דומה גם בנוגע לפסק הבוררות בנוגע לאחמד עאבד. לפני כחודשיים קבע הבורר עו"ד זלוטי כי על המועדון לשלם לו קרוב ל-2 מיליון ש"ח בעבור הפרת חוזה.
אל תפספס
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (1) 149
18:00

הפועל גליל עליון
(4+)

בני הרצליה
גליל היא הקבוצה ההתקפית החלשה בליגה עם מעט יותר מ 70 נקודות למשחק. להרצליה התקפה מהטובות בליגה והיא בכושר מעולה.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.
כזכור, האדומים חתכו את השחקן כאשר נותרו שנתיים נוספות לחוזהו של עאבד, וטענו כי השחקן סירב לגור במרכז, לבדוק אופציות מקצועיות שהוצעו לו וניסו בכל דרך להסביר את ההחלטה להפר את ההסכם. אלא שעו"ד זלוטי קיבל את כל טענות עורך דינו של השחקן, אייל אברמוב, ופסק לעאבד מעבר לשכר של שנתיים, פיצוי נוסף על עוגמת נפש בסך 100 אלף ש"ח.
כעת, כמו במקרה מאור בוזגלו, האדומים בחרו שלא לשלם את הסכום במועד שהוצב להם וצפויים לפנות גם במקרה זה לבין הדין לעבודה, בתקווה לביטול פסק הבוררות. יש לציין כי הסיכויים לכך נמוכים, שהרי התערבות של בית משפט בפסק בורר יכול להתבצע רק במקרים חריגים, בהם הוכח פגם מהותי בתהליך קבלת ההחלטה של הבורר.


