אחרי ששחקן בית"ר ירושלים קמסו מארה ספג קללות אלימות מאוהדים של הקבוצה בתקרית מכוערת, מספר אוהדים מקבוצת האוהדים "הרוב כבר לא דומם" נכנסו הלילה (בין ראשון לשני) למגרש האימונים בבית וגן ותלו שלט ענק לתמיכה בשחקן. בשלט נכתב: "Kamso Mara We got your back. You're part of the Beitar Jerusalem family".
כזכור, לאחר המשחק מול מכבי פתח תקוה ספג מארה קללות ואייומים ממספר אוהדם מארגון "לה פמיליה". לאחר מכן טס השחקן למשחקים של נבחרת גינאה. ביום חמישי שעבר נחת השחקן בארץ והיום כאמור חיכה לו השלט.
צפו בתגובה של מארה לשלט המפרגן באימון
בצד המקצועי, הפציעה של ניב זריהן לא נותנת שקט לצוות המקצועי, שגם כך סובל כבר תקופה ממכת פציעות והיעדרויות. במשחק האימון נגד נס ציונה ביום שישי מיכאל אוחנה היה אמור לקבל כמה דקות משחק, אך חש רגישות בשריר ונעדר, כאשר לא ברור מתי יעמוד לרשות הקבוצה. ז'וסואה מחיאס אמור להתחיל אימוני ריצה במהלך החודש הבא ולחזור בינואר.
במועדון מבינים כי המשחק נגד חדרה הוא משחק שבו הקבוצה חייבת לקחת 3 נקודות, בעיקר לאור העובדה שלאחר מכן הקבוצה תפגוש את סכנין בחוץ, מכבי תל אביב בבית, מכבי חיפה בחוץ והפועל באר שבע בטרנר. במועדון הודו אתמול: "יש לנו לוח משחקים קשה וגם צפוף בסגל עם הרבה בעיות, צריך להתרכז בחדרה ולנצח, אחרי זה נעשה חושבים קדימה".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
אתמול שחקני הקבוצה התארגנו לערב מיוחד בו פגשו את חברי עמותת "אחים לחיים". המועדון בחר לציין יום ההוקרה לפצועי מערכות ישראל שצוין אתמול ברחבי ישראל בערב מיוחד עם העמותה.


