מגן בית"ר ירושלים לשעבר, אנטואן קונטה, זכה בתביעה כנגד הקבוצה בפיפ"א ויפוצה בסכום של כ-170 אלף יורו (571 אלף שקלים בנוסף ל-5 אחוז ריבית).
המגן, שלמעשה פוטר על ידי המועדון בינואר האחרון ונדרש לא לחזור לישראל, תבע את חוזהו עד לתום העונה ופיפ"א קיבלה זאת. בבית"ר טענו אז כי השחקן הפר חוזה כשסירב לחזור ארצה בזמן וכמו כן התנהל בצורה לא מקצוענית, אך כעת המועדון יידרש לשלם לו את הסכום. יש לציין כי בית"ר לו תוכל לבצע העברות בחלון הקרוב במידה ולא תשלם לו את הכסף.
אל תפספס
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
כזכור, קונטה הגיע לבית"ר ירושלים בפברואר 2017 בהשאלה עם אופציית רכישה, שמומשה על ידי בית"ר ירושלים ששילמה עבורו כחצי מיליון יורו. לישראל הוא הגיע מהליגה הצרפתית לאחר שנעצר בגין תקיפת עובר אורח ליד ביתו, משפט שהתנהל בתקופתו בישראל והסתיים בינואר האחרון עם הרשעתו בעבור תקיפה ועונש שכלל שנת מאסר בפועל ועוד שנתיים על תנאי.
ללא קשר לסכום הנ"ל שישולם לקונטה, במועדון מחפשים פתרונות לחלק השני של העונה, כאשר הבעלים משה חוגג כבר הבהיר כי לא יפקיד שקל אחד נוסף לטובת המועדון. בשל כך, הנאמן יצחק יונגר ינסה במהלך חודש דצמבר לסכם על מכירת אחד משחקני הקבוצה, אך אם לא יצלח, במועדון יחלו לעבוד על קיצוצים ושחרור שחקנים.


