בלגן בפתיחת הדרבי התל אביבי הערב (ראשון). מטח אבוקות מיציע הפועל תל אביב גרם לעצירת המשחק מיד לאחר פתיחתו, כשאבוקות בודדות נזרקו גם מכיוון אוהדי מכבי תל אביב. השופט רועי ריינשרייבר חידש את המשחק רק לאחר כשש דקות, וכשהעשן התפזר.
האירוע הזה הוביל לפצוע אחד שפונה מהאצטדיון לבית החולים וולפסון במצב קל. האוהד הגיע עם חתך קל בראשו מאבוקה שנזרקה.
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
כל זה קרה לעיני שר התרבות והספורט חילי טרופר, שר המשפטים גדעון סער והשר לבטחון הפנים עמר בר לב שהגיעו לאצטדיון בלומפילד, זאת בהמשך לאירועי האלימות האחרונים באצטדיונים. השרים הגיעו כדי לבחון מקרוב את הכלים האפשריים לשימוש במסגרת תכנית המאבק באלימות המתגבשת בשבועות אלה בדיונים קדחתניים בין המשרדים.


