מכבי תל אביב קיימה היום (שבת) את מסיבת העיתונאים שלה לקראת הדרבי הגדול מול הפועל תל אביב (ראשון, 20:45). לאחר מכן הגיעו כ-500 אוהדים לקרית שלום כדי לדחוף את השחקנים. הם לא פרצו אל הדשא.
המאמן הזמני ברק יצחקי אמר: "הרגשה טובה, דרבי זה משחק מעניין וחשוב בכדורגל הישראלי. אנחנו מתכוננים כמו לכל משחק. יכול להיות שזה יהיה המשחק האחרון שלי ואולי לא, אני לא יודע. אנחנו מחפשים מאמן ונודיע כשיהיה על מה. התפקיד חדש עבורי, אני מתאקלם לאט לאט. זה שונה, האסיפות זה משהו חדש עבורי, גם אימונים על המגרש כמאמן. אבל עשיתי הכנה טובה עוד בהיותו כשחקן והקורס פרו שאנחנו עוברים עזר לי מאוד. הפוקוס הוא במשחק החשוב שמצפה לנו, פחות בי. הפועל תל אביב קבוצה טובה וכרגע היא מעלינו בטבלה, אבל המיקום לא אמור להשפיע. יש לנו הרבה כבוד והערכה אליהם, ואני מקווה שנבוא דרוכים ונחושים ונראה את היכולת שלנו על המגרש".
עוד אמר המאמן: "המטרה הראשונית שלי הייתה להחזיר את הביטחון לשחקנים. יש שחקנים טובים במכבי תל אביב והמיקום לא תואם את הרמה. הייתי מרוצה מכמה דברים שעשינו ומכמה דברים פחות. אנחנו משתדלים להכין את השחקנים וגם לתקן את הטעויות מהמשחקים הקודמים".
דן גלזר אמר: "אנחנו נמצאים בעומס משחקים גדול, כמובן שלא היה הרבה זמן להתכונן, אבל זה דרבי ולא צריך זמן. אנחנו יודעים כמה המשחק חשוב לקהל ולמועדון ורוצים להמשיך ברצף שלנו. הפועל קבוצה טובה מאוד השנה, דרבי זה תמיד משחק קשה וגם כשהיינו מעליהם בטבלה זה לא באמת שינה משהו. זו אולי קלישאה, אבל לדרבי באמת חוקים משלו. אנחנו מתחילים מ-0:0 וכל קבוצה תעשה הכול כדי לנצח. המיקום בטבלה לא מעניין אותנו כל כך כרגע. ברק נותן ביטחון לכל השחקנים, מרבית שחקני הסגל מרגישים שהם יכולים לקבל צ'אנס בכל רגע נתון. קצב האימונים עלה משמעותית וזה נותן אנרגיות שיא לכל משחק. כל שחקן מוכן וזה כיף. אנחנו לא מתעסקים בעניין המאמן, אנחנו מתעסקים נטו בכדורגל. אין לנו גם כל כך הרבה זמן להתעסק בזה כי כל שלושה ימים יש לנו משחק".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן