מכבי פתח תקוה זכתה במחזור הקודם בתואר המפוקפק - להיות הראשונה שמפסידה העונה לעולה החדשה, הפועל ירושלים. בשבת (19:50 בספורט3) תהיה לקבוצה הזדמנות לחזור למסלול הניצחונות כשתארח בית"ר ירושלים, במשחק שהפך לקרב תחתית בעקבות הכשלונות של שתי הקבוצות.
"עד עכשיו אנחנו לא יציבים, בטח בכל מה שקשור לתוצאות", אמר המאמן גיא לוזון לקראת המשחק. "לא הצלחנו לייצר כרגע רצף חיובי, לצד תוצאות מצויינות היו גם תוצאות פחות טובות, אבל תפקידנו לייצר את היציבות הזאת. אין לנו שום תירוץ או אליבי לתוצאה כזאת או אחרת ומה שהיה בעבר זה כבר היסטוריה, לטוב ולרע וזה גם לא מעניין אף אחד. תפקידנו כצוות, כקבוצה, כמועדון, הוא לייצר את התוצאות, בכוח או במוח".
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
לוזון התייחס לסוגיית אוהדי בית"ר, שהורשו להגיע למשחק בסופו של דבר והוסיף: "אנחנו לא מתעסקים ביריבה או בכמות הקהל שתגיע. אנחנו מרוכזים רק בלשפר את המשחק שלנו ובלהביא את התוצאה הראויה. חשיבות התוצאה במשחק הזה היא עצומה, בלי קשר לעובדה שיש או אין פגרה לאחר מכן. לפגרה אין שום משמעות מבחינתנו".
המאמן התייחס להפסד הכואב להפועל ירושלים ואמר: "אני מתוסכל מאוד מהתוצאה, אבל אין מה להביא את התסכול הזה למשחק הבא. אנחנו עובדים כדי לשפר את הדברים, כדי שבשבת נהיה מרוצים ולא מתוסכלים".